ADATA lansează versiunea M.2 a modelului Premier SP550

ADATA Technology, unul dintre producătorii principali de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash, prezintă modelul SSD Premier SP550 M.2 2280 SATA 6Gb/s. Odată cu creșterea prezenței pe piață a laptopurilor subțiri și a ultrabookurilor, interesul pentru un disc la format M.2 a urcat în lista preferințelor pentru mediul de stocare principal. Echipat cu funcții avansate și tehnologii de ultimă generație, Premier SP550 M.2 2280 oferă performanțe ridicate, stabilitate și eficiență superioare față de clasicele discuri mecanice de 2.5”, rezultatul fiind o soluție puternică dar și accesibilă în același timp.

image004

Compact cu viteze de transfer și densitate ridicate

Premier SP550 M.2 2280 are dimensiuni de invidiat, doar 22x80x3.5mm, fiind disponibil la capacități de până la 480GB oferind alternative de upgrade fără nici un compromis în privința performanței. Vitezele maxime de citire/scriere sunt de 560/510MB pe secundă, cu o citire 4K random la 75K IOPS mulțumită unui controller SMI de înaltă calitate și tehnologiei SLC caching. Aceasta din urmă ii permite discului Premier SP550 M.2 2280 sa opereze în mod simulat SLC (single level cell) pentru un plus de performanță.

ADATA SP550 M.2 2280_Package

Eficiență ridicată și longevitate

Pentru a îmbunătăți stabilitatea SSD-ului și integritatea datelor, Premier SP550 M.2 2280 este echipat cu motor RAID și tehnologii de modelare a datelor, rezultând într-o durată de viață mai lungă și stabilitate susținută a discului. De asemenea, acesta beneficiază de suport pentru corecția de erori LDCP (low density parity check) pentru a susține integritatea datelor, îmbunătăți calitatea transferului de date și reduce erorile. Modul DEVSLP (device sleep) reduce consumul de energie și crește autonomia bateriei, o funcționalitate excelentă pentru utilizatorii de laptopuri care își doresc portabilitate ridicată.

ADATA SP550 M.2 2280 SSD

Migrare de date și management ușoare

Fiecare achiziție de Premier SP550 M.2 2280 oferă cumpărătorului acces gratuit la ADATA SSD Toolbox dar și la unelte de migrare a datelor sau a sistemului de operare. SSD Toolbox permite utilizatorilor să monitorizeze și să administreze cu ușurință discul Premier SP550 M.2 2280, cu indicatori pentru starea discului, uzura și durata de viață rămasă. Utilitarele pentru migrarea datelor sunt vin în ajutor în special atunci când utilizatorii fac trecerea de la HDD la SSD.

Despre ADATA

Unul dintre cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB, oferă soluții complete de stocare precum carduri de memorie, SSD-uri și Hard Disk-uri portabile. Produsele ADATA sunt recunoscute internațional prin Premiile iF Design Germania, red dot, CES Best of Innovations, Good Design Japonia, Best Choice of Computex și Taiwan Excellence Gold. Solganul companiei, “Iubește, Trăiește, Visează”, reprezintă brand-ul ADATA și importanța inovațiilor aduse de companie

București, Romania –21 Iunie 2016 – ADATA Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s