F64 lansează ebook-ul “Fotografia de concert” împreună cu Miluță Flueraș

F64, cel mai mare retailer din domeniu foto-video din România își propune să surprindă publicul interesat de fotografie, în orice sezon. Iar cum vara este și sezonul festivalurilor de muzică, F64 împreună cu Miluță Flueraș, fotograf de concerte, și Sony au lansat ebook-ul cu tips&tricks pentru fotografia de concert.

F64_ebook_cover

Fotografia din pasiune se observă începând de la grija cu care fotograful mânuiește aparatul la echipamentul în care a investit pentru a se putea plia pe toate tipurile de fotografie și până la atenția acordată detaliilor la prelucrarea finală a pozelor. Iar rezultatul vorbește de la sine mai mult decât un fotograf ar putea vreodată să o facă. Fotografiile pasionatului sunt cea mai bună carte de vizită.

Experiența lui Miluță Flueraș pe zona de fotografie de concert se observă cel mai bine în bogăția cadrelelor surprinse atât la marile evenimente muzicale, cât și la cele de pe scena underground. Astfel, nume internaționale precum Jon Bon Jovi, Metallica, Depeche Mode, Guns N’ Roses, RHCP, Sting, AC/DC, Roger Waters sunt doar câteva dintre cele care au ajuns în România și sunt acum parte din portofoliul său.

“Iubesc fotografia în general și îmi place să mă provoc să dau tot ce am mai bun, indiferent de tipul de fotografie pe care îl execut: natură, portret, fotografie de studio, de concert etc. Dintre toate, inima mea bate cel mai mult pentru fotografia de concert, pentru că este o experiență în sine. Adrenalina de a ști că ai doar câteva minute la dispoziție pentru a prinde cadrul perfect, că sunt atâția alți fotografi în jur care încearcă să facă același lucru ca tine, că spațiul este extrem de restrâns și aglomerat în fața scenei, toate sunt elemente care pe mine mă provoacă și mă ambiționează. Și mereu există și varianta cealaltă – am avut ocazia să fotografiez concerte simfonice, unde atmosfera era atât de relaxată, încât îmi era rușine să intervin cu zgomotul click-ului de la aparat.

La final, orice tip de concert aș poza, îmi place să știu că pasiunea mea prinde viață și fotografiile mele nu trec neobservate. Acesta a și fost motivul pentru care colaborarea cu F64 mi-a adus o mare bucurie, mândria de a putea transmite mai departe experiența și cunoștințele mele, de a împărtăși o parte din mine”, a declarat Miluță Flueraș.

Ebook-ul atinge toate subiectele necesare unui fotograf de concerte, începând de la noțiuni tehnice și echipament, până la reguli de etichetă în spațiul dedicat fotografilor în fața scenei. De asemenea, ponturile oferite de Miluță Flueraș și situațiile posibile prin care poate trece un fotograf de concert sunt și ele un element important al acestui ghid.

Cei interesați pot descărca ebook-ul de pe site-ul F64, prin accesarea link-ului http://bit.ly/DescarcaEbookF64Concert, iar adevărații pasionați pot profita de campania F64 desfășurată între 13 și 26 iulie, cu oferte speciale la echipamente și accesorii dedicate fotografiei de concert, campanie special gândită pentru toți pasionații de muzică

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, pasionații pot urmări conturile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

București, 14 iulie 2016 – F64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s