Prin intermediul căștilor HD6M, utilizatorii se pot bucura la maxim de sursele audio de înaltă rezoluție!

Panasonic prezintă căștile de înaltă calitate HD6M, model de bază prevăzut cu microfon, conceput pentru ca utilizatorii să se bucure la maxim de sursele de sunet de înaltă rezoluție. Căștile HD6M sunt o nouă completare la seria de înaltă rezoluție. Având la bază know-how-ul în materie de dezvoltare dobândit odată cu modelele HD10 și HD5, căștile HD6M asigură performanță excepțională, atât sub aspectul calității sunetului, cât și al designului, constituind un produs audio de înaltă rezoluție remarcabil.

panasonic-rp-hd6m-1

Asigură un sunet de excepție de pe CD-uri obișnuite, fiind totodată dotate cu un difuzor HD de 40 mm pentru a oferi o gamă largă de sunete, care acoperă intervalul 4 Hz – 40 kHz, făcând posibilă redarea unui sunet de calitate superioară din surse de sunet de înaltă rezoluție, care stochează mult mai multă informaţie decât CD-urile pentru muzică. De asemenea, căștile HD6M utilizează o structură de amortizare a vibrațiilor numită Anti-vibration Frame (Cadru anti-vibraţie), care minimizează zgomotul și redă chiar și cele mai slabe sunete, pentru a reproduce cu fidelitate basul dinamic și sunetele înalte ale instrumentelor muzicale, precum și respirația aproape imperceptibilă a soliștilor vocali.

În plus față de aceste funcții, modelul HD6M este compatibil cu smartphone-uri (dispozitive iPhone, Blackberry și Android)*, având microfon și telecomandă și vă oferă posibilitatea de a asculta muzică de pe un smartphone cu ușurință și de a vă bucura în același timp de conversații pe telefon.

În ceea ce privește designul, căștile HD6M au integrată tehnologia de ajustare prin glisare pe orizontală – HS (Horizontal Slide) Adjustment – la nivelul benzii pentru cap, exact ca modelul HD10. Aceasta permite ajustarea benzii pentru cap și în lateral, nu numai în direcția clasică sus-jos. Astfel, utilizatorul poate fixa banda pentru cap în cea mai confortabilă poziție, bucurându-se de ore întregi de sunet. Căștile HD6M sunt prevăzute și cu un mecanism de pivotare care le pliază uniform pentru a asigura portabilitate sporită.

*Exclusiv Nokia, ZTE (OMTP).

Caracteristici principale

Experimentați calitatea înaltă

Compatibile cu sunete de înaltă rezoluție

Căștile HD6M reproduc semnale ce se înscriu în intervalul 4 Hz – 40 kHz, depășind substanțial intervalul audibil obişnuit de 20 Hz – 20 kHz și redând astfel melodii fidele originalului.

Sunetele fine, de înaltă frecvență, care anterior erau inaudibile, sunt de asemenea redate clar. Astfel, intrați în atmosfera artiștilor ca și cum aceștia ar da un concert chiar în fața dumneavoastră.

Frecvențe înalte extraordinar de clare și bas puternic

Difuzor HD de 40 mm

Componentele audio atent selectate, de calitate înaltă, precum membrana și cadrul, și optimizarea fină a calităţii difuzorului, asigură sunete joase robuste. Cât despre frecvențele înalte, în general greu de reprodus cu ajutorul unui difuzor cu diametru mare, acestea sunt redate cu maximă claritate.

Reproducerea precisă a muzicii

Structură anti-vibrații a difuzorului

În acelaşi mod în care puntea trebuie să fie durabilă și să aibă proprietăți de amortizare a vibrațiilor, durabilitatea și capacitatea de amortizare a vibrațiilor ale structurii trebuie maximizate cu ajutorul tehnologiilor de design de înaltă precizie, pentru a reduce zgomotul și a asigura un sunet realmente clar.

Compatibilitate cu smartphone-uri

Microfon și telecomandă

Modelul HD6M este compatibil cu smartphone-uri (dispozitive iPhone, Blackberry și Android), având microfon și telecomandă și vă oferă posibilitatea de a asculta muzică de pe un smartphone cu ușurință și de a vă bucura totodată de conversații pe telefon.

Confort sporit pentru ascultare prelungită

Ajustare prin glisare pe orizontală

Până în prezent, ajustările obișnuite pentru fixarea adecvată se realizau numai cu ajutorul benzii pentru cap cu glisare și al înclinării carcasei. RP-HD6M asigură o ajustare pe orizontală inovatoare și bureţi pentru căști confortabili, pentru o fixare optimă și un confort de durată

Interior transparent

Design cu difuzor vizibil

Mișcarea dinamică a membranei difuzorului contribuie la redarea unui sunet de înaltă rezoluție nu numai pentru asigurarea unei experiențe de ascultare mai plăcută, ci și pentru senzația fizică care o însoțește. Datorită conceperii interiorului astfel încât difuzorul să nu fie obturat, vă puteți bucura în mod direct de sunete excepționale.

Informaţii despre produs

RP-HD6M

  1. Sunet de înaltă rezoluție

Difuzor HD de 40 mm, membrană nouă de înaltă rezoluție, structură anti-vibrații unică pentru difuzorul de 40 mm

  1. Ascultare confortabilă

Ajustare prin glisare pe orizontală patentată, bureţi mari și moi

  1. Design ideal pentru utilizare în spații interioare și exterioare

Mecanism de pivotare, cablu pe o singură parte

Specificaţii*

Model nr. RP-HD6M
Tip Căști audio de înaltă rezoluție
Difuzor 40 mm
Impedanţă 44 Ω ± 15 %
Sensibilitate 99 dB/mW (la 500 kHz)
Capacitate gestionare putere 1 000 mW (IEC)
Răspuns în frecvenţă 4 Hz – 40 kHz
Lungime cablu 1,2 m
Fişă de conectare Placată cu aur, 3,5 mm
Culoare Negru
Telecomandă/microfon

*Specificațiile pot suferi modificări

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, soluțiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor de business şi în industria echipamentelor. De la înfiinţarea sa în 1918, compania s-a extins la nivel global şi activează în prezent în peste 474 de sucursale şi 94 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete consolidate de 7.553 trilioane JPY (valabil pentru anul încheiat la 31 martie 2016). Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania îşi utilizează tehnologiile pentru a crea o viaţă şi o lume mai bună pentru clienţii săi. Pentru a afla mai multe despre Panasonic accesați: http://www.panasonic.com/global.

București, 15 iulie 2016 – Panasonic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s