Office Shoes extinde promoțiile și în offline. Reduceri de 70% la produse pentru vacanța de vară

Deoarece campania online Flash Sale, lansată în perioada 27-28 iulie, s-a bucurat de mare succes, Office Shoes a decis să extindă promoția și în magazine. Astfel, reducerile de 70% la colecția de vară sunt valabile de azi și în magazinele din marile orașe și din mall-uri. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, la colecția de vară.1200x628_ro_fb

Clienții pot comanda, la preț promoțional, orice produs doresc, indiferent de mărime sau de model. Sandalele cu talpă joasă sunt ideale pentru o rochie lejeră, iar tenișii sau pantofii sport sunt alegerea perfectă pentru antrenamentul de la sală, pentru jogging sau o plimbare în oraș. Cei care se pregătesc deja să meargă la mare pot alege dintre mai multe modele de șlapi, care pot fi asortați la orice tip de bermude sau la o rochie de plajă. Modelele care pot fi cumpărate la preț promoțional sunt de la branduri celebre, foarte apreciate de public, printre care Converse, New Balance, Vans și Geox.

Reducerile sunt valabile în toate magazinele Office Shoes: București Mall, Plaza, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Promenada Floreasca, Fashion House Outlet Centre, Timberland AFI Palace Cotroceni, Timberland Băneasa Shopping City, Office Shoes Mega Mall. De asemenea, promoția de vară esteb disponibilă și în magazinele din marile orașe: Brăila, Cluj, Constanța Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș.

Despre Office Shoes

Office Shoes este un magazin internațional, prezent în România și alte opt țări din Europa. Magazinul funcționează și în mediul online din anul 2013. Office Shoes comercializează aproximativ 40 de branduri de încălțăminte, cu prețuri variate, care răspunde nevoilor întregii familii: există modele pentru femei, bărbați și copii.

Cei interesați pot achiziționa produsele Office Shoes online sau la magazinele din București, Brăila, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara, Brașov și Târgu Mureș.

București, 29 iulie – Office Shoes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s