Veridian Systems anunta lansarea serviciilor comerciale pentru operatorii mobili virtuali

• Veridian Systems a finalizat integrarea platformei sale tehnologice in reteaua Telekom Romania Mobile Communications si lanseaza serviciile comerciale pentru operatorii mobili virtuali (MVNO);
• Veridian Systems aduce pe piata din Romania un concept inovator care permite integrarea si impachetarea serviciilor de comunicatii mobile in oferta standard de servicii si produse a companiilor din alte industrii;
• Platforma Veridian ofera clientilor posibilitatea tarifarii serviciilor de telefonie mobila in RON, o premiera pentru Romania

ver

Veridian Systems, primul operator mobil virtual agregator (MVNA) din Romania, anunta finalizarea integrarii platformei sale de servicii in reteaua Telekom Romania Mobile Communications si lansarea serviciilor comerciale destinate operatorilor mobili virtuali (MVNO).
Incepand de astazi, Veridian ofera firmelor din alte domenii de activitate posibilitatea de a-si completa oferta specifica de servicii si produse cu servicii de comunicatii mobile, pentru a atrage noi clienți și/sau pentru a-i fideliza pe cei existenți. Veridian pune la dispozitia companiilor interesate sa devina operatori mobili virtuali toate functionalitatile si servicile de care acestea au nevoie pentru a furniza clientilor propriile servicii de comunicatii mobile.
Lansarea comerciala a platformei Veridian aduce o abordare noua si inovatoare pe piata din Romania, care permite impachetarea serviciilor si produselor din industrii precum retail, banking, energie & utilitati, pharma, etc. cu servicii de telefonie mobila, creand astfel un pachet de servicii unic si care aduce mai multa valoare utilizatorilor. Printre beneficiile pe care acest mecanism le aduce companiilor de tip MVNO se numara stabilizarea bazei de clienti, atragerea de clienti noi si, implicit, cresterea veniturilor pe liniile de business principale.
„Putem spune ca odata cu lansarea comerciala a platformei noastre declansam fenomenul de convergenta intre industria de telefonie mobila si alte industrii. Piata de telefonie mobila din Romania intra astfel intr-o noua etapa de evolutie si dezvoltare, urmand exemplul tarilor vest europene unde operatorii mobili virtuali detin o cota de piata intre 10%-40%. Am convingerea ca noul model de business care permite impachetarea produselor si serviciilor din diverse domenii cu servicii proprii de telefonie mobila va incuraja companiile cu o baza semnificativa de clienti sa faca pasul spre a deveni operatori mobili virtuali, pentru a-si fideliza baza de clienti si pentru a genera venituri suplimentare ”, a declarat Marian Velicu, Director General al Veridian Systems.
Ca noutate pentru Romania, Veridian ofera clientilor sai posibilitatea tarifarii serviciilor de telefonie mobila in RON, eliminand in acest fel riscul valutar pentru utilizatorii finali.

Veridian Systems – Bucuresti, 5 august 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s