Radeon™ RX 460:Technologie de ultimă generație pentru gamerii eSports de pretutindeni

AMD (NASDAQ:AMD) a dezvăluit astăzi noua placă grafică Radeon™ RX 460, cu o construcție complet nouă și destinată gamerilor eSports în căutarea unei experiențe complete de gaming HD, streaming cursiv la rezoluții peste 1080p și un set de tehnologii pregătite pentru viitoarele titluri de jocuri. Cu o soluție de răcire foarte silențioasă și un TDP de sub 75W, Radeon RX 460 prezintă o serie de funcții regăsite in gamele entuziast la un preț de pornire fabulous: 109 USD.

PowerColor RX 460

“Radeon RX 460 oferă un echilibru perfect între preț, consum de energie, performanță și dimensiuni, patru caracteristici fundamentale ale plăcilor grafice moderne,” a spus Raja Koduri, vicepreședinte senior și sef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD. “Seria Radeon RX este construită având ca fundație o arhitectură extrem de eficientă energetic și potrivită pentru gamerii de PC cu bugete limitate.Utilizatorii Radeon RX 460 se vor bucura de software optimizat și un suport hardware ideal atât pentru eSports dar și pentru sisteme iCafé.”

Caracteristici Radeon™ RX 460

  • Gaming 1080p impresionant– Optimizată pentru rezoluțiile cele mai populare utilizate de gameri, Radeon RX 460 livrează framerate-uri superioare la 1080p in titluri eSports cum ar fi League of Legends, Overwatch și DOTA 2, un gameplay cursiv cu tehnologia AMD Freesync™și optimizări pentru latențe disponibile în Radeon Settings.
  • Cool & Quiet Gaming– Gamerii pot reduce zgomotul ventilatoarelor mulțumită unor caracteristici regăsite la arhitectura Polaris, optimizată pentru procesul de fabricație de 14nm FinFET. Placa grafică Radeon RX 460 cu arhitectură Polaris reglează inteligent temperaturile și poate opri ventilatorul atunci când nu este necesară funcționarea lui[i]. Fără conector de alimentare și niveluri joase de temperatură, Radeon RX 460 este produsul optim în regim plug and play pentru gamerii în căutarea unui upgrade.

DisponibilitateRadeon™ RX 460

Radeon™ RX 460 este disponibil prin intermediul partenerilor retail și e-tail.

Despre AMD

AMD (NASDAQ: AMD) crează și integrează tehnologii ce se regăsesc în milioane de dispozitive inteligente, inclusiv calculatoare personale, tablete, console de joc și servere cloud, ce definesc o nouă eră a computerelor. Soluțiile AMD permit oamenilor de pretutindeni să beneficieze de tot potențialul dispozitivelor preferate și aplicațiilor pe care le utilizează.

Sunnyvale, CALIF.— 8 August 2016—AMD (NASDAQ:AMD)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s