Imagini clare, culori vii, design ergonomic: AOC prezintă două monitoare 4K UHD premium

AOC, unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor, adaugă nouă noi monitoare premium 4K UHD la deja cunoscuta și premiata serie 77. Cu rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, monitorul de 68.6 cm (27″), AOC U2777PQU, și cel de 81.2 cm, (31.5″) AOC U3277PWQU, au o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, dând naștere unor imagini extrem de clare. Mulțumită densității de pixeli ridicate, utilizatorii se pot bucura de mai mult spațiu de lucru pe desktopul lor, pentru productivitate sporită. Pe lângă imaginea de o calitate excelentă, caracteristicile ergonomice și tehnologia AOC Flicker-Free fac din monitorul AOC monitorul perfect pentru toți cei care caută precizia și calitatea imaginilor, precum și un monitor confortabil, care are grijă de bunăstarea și sănătatea acestora
Rezoluție 4K UHD pe un display de 27″: AOC U2777PQU

U3277PWQU_front_liquid_design

U3277PWQU_Pivot_01_liquid_design

AOC U2777PQU (27″) și AOC U3277PWQU (31.5″), echipate cu panouri IPS, respective AMVA de înaltă calitate, au o rezoluție UHD (3840 x 2160 pixeli) și o rație de 16:9. Monitoarele reproduce imagini clare cu peste 1 miliard de culori (Real 8-bit+FRC) și respectă cu o fidelitate de 100% gama de culori sRGB. Panoul AMVA al lui AOC U3277PWQU oferă o gamă chiar mai largă de culori, acoperind în proporție de 95% gama de culori NTSC, pentru performanțe chiar mai bune. Pe lângă asta, rezoluția superioară oferă mai mult spațiu de lucru pe desktop. În consecință, graficienii sau fotografii pot, de exemplu, să se bucure de imagini de până la 4 ori mai detaliate fără să fie nevoie să mărească sau să micșoreze imaginea, făcând astfel editarea imaginilor mai agreabilă și mai precisă. În mod similar, utilizatorii care folosesc multiple aplicații pentru date pot profita de ecranul de dimensiuni mari, scos în evidență și de display-ul aproape nemărginit al monitorului AOC U2777PQU. Unghiurile largi de vizualizare garantează uniformitatea culorilor din aproape orice unghi. Ambele monitoare sunt perfecte pentru setările de birou, în care monitoarele vor fi văzute din mai multe unghiuri. Fiecare model vine cu o rată de refresh de 60 Hz și timpi de răspuns scurți, făcându-le astfel la fel de atractive pentru entuziaștii gamingului care vor beneficia de imagini 4K.
Ecran mare, culori extraordinare: AOC U3277PWQU
Munca în fața monitorului devine confortabilă și productivă

This slideshow requires JavaScript.

AOC U2777PQU și AOC U3277PWQU beneficiază de numeroase caracteristici ergonomice care asigură utilizatorului o experiență confortabilă. Fiecare monitor poate fi ajustat atât pe înălțime, cât și ca nivel de înclinare, fiind astfel ușor adaptabil preferințelor fiecărui utilizator și asigurându-le acestora confort sporit chiar și în sesiunile lungi de lucru petrecute în fața calculatorului. Tehnologia Flicker-Free AOC reglează luminozitatea monitoarelor pentru a reduce fenomenul de flicker și pentru a atenua disconforul ochilor și oboseala extremă. Ambele monitoare au o varietate de porturi care permit conectarea la numeroase alte dispozitive. Pe lângă DisplayPort, HDMI 2.0, DVI și VGA, fiecare dintre cele două modele beneficiază de conectori USB 3.0, care permit transferurile de data mai rapide, precum și încărcarea dispozitivelor mobile. Pentru mai multă productivitate, modelul AOC U3277PWQU este de asemenea echipat cu funcțiile PiP (Picture-in-Picture) și PbP (Picture-by-Picture) care permit afișarea conținuturilor din mai multe surse în același timp. Rezoluția 4K UHD afișează imaginile din ambele surse în cele mai mici detalii, făcând multitasking-ul mai ușor ca niciodată.
AOC U2777PQU și AOC U3277PWQU vor fi disponibile în România din luna septembrie a acestui an, la prețul recomandat de 2899 lei pentru AOC U2777PQU, respectiv 3199 lei pentru AOC U3277PWQU. Ca în cazul tuturor monitoarelor AOC și aceste două modele beneficiază de 3 ani garanție.
Despre AOC
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

București, 16 August 2016 – AOC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s