Connect Box de la UPC are 100.000 de utilizatori la 10 luni de la lansare

100.000 de români au achiziționat Connect Box, echipamentul wireless de ultimă generaţie care însoțește serviciul de internet din portofoliul UPC, în primele zece luni de la lansare. Dispozitivul le asigură utilizatorilor o viteză de internet prin Wi-Fi de până la 500 Mbps, stabilitate a conexiunii, acoperire în orice colț al casei şi este oferit gratuit clienţilor de internet UPC.Rights until 01 July 2017 for all media. For use by Liberty Global and all operating markets (exp. VM) Contact Victoria Hayes for addtional rights

Nevoia de mobilitate a românilor este în continuă creştere, mai ales în rândul tinerilor. Conform unui studiu de piață realizat de UPC*, în medie, un utilizator deține 3,6 echipamente prin care accesează internetul acasă, iar în intervalele orare obișnuite de utilizare sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane într-o locuință.

UPC adresează aceste nevoi cu echipamentul Connect Box, ales de 100.000 de români, oferindu-le Wi-Fi in România (conform ofertei publice a principalilor furnizori de internet), oriunde în casă, indiferent de numărul de dispozitive. Rata de adopţie a noului modem a fost foarte rapidă, două treimi din clienţii care au ales Connect Box provenind dintre clienţii de internet UPC deja existenţi.

Despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localitãţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.245.100 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.upc.ro.

Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în peste 30 de ţări ĩn Europa, America Latinã şi Caribe. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre 3Play – televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie – sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 59 milioane de clienţi. Liberty Global desfãşoarã operaţiuni ĩn 12 ţãri din Europa, brandurile incluzând Virgin Media, Ziggo, Unitymedia, Telenet şi UPC. Grupul LiLAC opereazã ĩn peste 20 de ţãri ĩn America Latina şi Caraibe, prin brandurile VTR, Flow, Liberty, Mas Movil şi BTC.

Bucureşti, 24 august 2016 – UPC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s