PC Garage dă startul maratonului de promoţii pentru noul an şcolar

În lunile august şi septembrie, când elevii şi studenţii se pregătesc de începerea anului şcolar, magazinul online PC Garage oferă reduceri de preţ la o gamă largă de produse.

Campania Back to School, lansată deja pe site-ul PC Garage, include promoţii pentru laptopuri, sisteme desktop, componente şi telefoane. Astfel, clienţii vor putea cumpăra la preţuri accesibile tot ce au nevoie pentru studiu.

Back-to-School

În cadrul campaniei, laptopurile, notebook-urile şi ultrabook-urile pot fi cumpărate cu un discount semnificativ, care diferă în funcţie de modelul ales. De asemenea, fiecare laptop comandat este însoţit de o geantă cadou, pentru un transport sigur şi comod.

Şi sistemele desktop au reduceri importante în această perioadă, în funcţie de brandul şi specificaţiile produsului ales. Clienţii care comandă un sistem PC în lunile august-septembrie primesc, de asemenea, un cadou: căşti, boxe, jocuri sau un router wireless.

Cei care preferă să-şi conceapă singuri un sistem PC şi achiziţionează doar componentele vor primi gratuit o carcasă, pentru orice comandă care include procesor, placă de bază şi placă video, indiferent de modelele alese.

Şi telefoanele mobile au reduceri importante în această perioadă. De exemplu, un smartphone LG G5 H850 Single Sim de 32GB are o reducere de 500 de lei,  Samsung SM-G925 Galaxy S6 Edge se vinde acum cu o reducere de 300 de lei, iar pentru LG Google Nexus 5X H791 16GB există un discount de 300 de lei. Fiecare model de smartphone aflat în promoţie va veni însoţit de o baterie externă cadou.

Astfel de dispozitive îi ajută pe elevi și studenți să fie informați, să păstreze legătura cu prietenii, colegii și profesorii, dar și să țină evidența examenelor și cursurilor.

De asemenea, promoţia include şi reduceri la scaune şi birouri concepute special pentru gameri, o categorie de produse relativ nouă pe piaţa din România. Clienţii care vor comanda unul din aceste produse vor primi cadou o pereche de căşti gaming, mouse gaming sau router wireless.

Campania Back to School le propune clienților, în fiecare săptămână, noi promoţii. Toate produsele și ofertele pot fi consultate pe site-ul magazinului. Produsele aflate la reduceri pot fi comandate până la sfârşitul lunii septembrie, în limita stocului disponibil.

Despre

PC Garage a fost fondat în 2005 și este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Portofoliul numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe site-ul pcgarage.ro și peste 400.000 de clienți la nivelul întregului grup. În fiecare lună, site-ul magazinului ajunge la aproximativ un milion de vizite.

Mai mult, în acest deceniu de activitate PC Garage a devenit cel mai cunoscut reper pentru toți cei pasionați de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat și forumul My Garage, definit de comunitatea pasionaților de hardware, overclocking, modding și putere mare de calcul în computere. Comunitatea „My Garage“ înregistrează peste 110.000 membri, aproximativ 470.000 vizite în fiecare lună și peste 1.400 review-uri realizate de clienții PC Garage.

Filosofia de business a PC Garage este simplă: să ofere clienților săi, pe lângă produsele din ofertă, servicii specializate și de calitate. Lista completă cu servicii poate fi găsită aici. În social media, PC Garage este prezent pe Facebook și Twitter.

Bucureşti, 25 august – PC Garage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s