Priveste lumea dintr-o noua perspectiva dar si modul in care aceasta te priveste

Inspirate de culorile îndrăznețe regăsite în curentul Pop Art al anilor 60’, noile variante reflectă pasiunea și strălucirea regăsite în lumea modei. Rezultatul este un smartphone spectaculos, proiectat la cele mai înalte standarde, ce încorporează caracteristici impresionante.

Both colors_P9 (12)

În linie cu culorile care vor domina colecțiile 2016/2017 prezente pe podiumurile de modă, noile variante ale Huawei P9 sunt dedicate celor care definesc trendurile. Mai mult, lumina are reflexii speciale pe carcasa telefonului datorită procesului de finisare și a stratului adițional de lac, adăugat finisajului metalic.Rezultatul? O varietate deosebită de efecte vizuale în diferite condiții de iluminare.

Glory Zhang, CMO Huawei Consumer Business Group, descrie sursa de inspirație care a stat la baza culorilor: “Roșu și albastru reprezintă două extreme vizuale pentru artiști, două caractere diferite și două stări opuse. Roșu este culoarea pasiunii și a focului, care emană încrederea, tinerețea și vitalitatea din lumea modei, în timp ce albastru transmite o eleganță clasică și echilibru. Intersecția dintre roșu și albastru este definită ca fiind întâlnirea focului cu gheața: toată pasiunea și farmecul lumii modei inspirate de o intersecție a acestor elemente.”

This slideshow requires JavaScript.

Inovatorul sistem dual camera, care integrează două camere foto de 12 MP, proiectat împreună cu renumitul brand Leica Camera AG, surprinde fiecare imagine în cele mai mici detalii. Rezultatul este un smartphone care are capacitatea de a pune în valoare viziunea despre lumea artiștilor  și a creatorilor de modă. În plus, autofocus-ul rapid permite surprinderea oricărui moment, în timp ce magia show-urilor din timpul serii și al after-party-urilor din lumea modei poate fi redată datorită performanțelor obținute în medii cu o iluminare slabă.

Huawei P9 este acum disponibil în șase variante de culoare: Roșu și Albastru, adăugându-se variantelor de culoare existente deja, respectiv Rose Gold, Prestige Gold, Titanium Grey și Mystic Silver. Noile versiuni de culori ale Huawei   vor avea prețuri începând de la 549 euro.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Huawei Consumer  – 2 Septembrie 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s