Huawei MediaPad M3, premiată pentru sistemul audio și tehnologiile multimedia integrate

Huawei MediaPad M3 a primit deja recunoașterea internațională, în cadrul , pentru capabilitățile sale audio și multimedia, concepute în parteneriat cu HARMAN International, astfel că, la mai puțin de o săptămână de la lansarea globală, noua tabletă Huawei a strâns deja 8 premii și distincții “Best of IFA” de la organizații media globale.

Printre distincțiile pe care MediaPad M3 le-a primit în cadrul IFA, se numără premiul primit din partea prestigioasei publicații britanice Tech Advisor/PC Advisor care i-a acordat titlul de “Top Picks 2016” datorită designului elegant și calității ireproșabile a sunetului.

MediaPad-M3_Group_wbg

O altă publicație renumită care a nominalizat noua tabletă ca fiind una dintre “IFA 2016 Top Picks” este și Android Central, care și-a motivat alegerea spunând că dispozitivul “transformă ascultatul conținutului audio într-o bucurie.”

Mai mult, MediaPad M3 a primit premii“Best of IFA 2016”din partea unor publicații importante precum Tom’s Guide care a spus despre difuzoarele tabletei că sunt “cele mai bune difuzoare pe care le-am auzit vreodată pe o tabletă”, Tab Times,Mobile Geeks, Which? și Android Headlines, care au lăudat modelul atât pentrus pecificațiile de top, cât și pentru calitatea ireproșabilă și fără concurență a sunetului.

Noua tabletă Huawei MediaPad M3 integrează tehnologii audio și multimedia premium, proiectate în parteneriat cu Harman Kardon. Colaborarea dintre Huawei și Harman Kardon reunește expertiza celor două branduri pentru a livra cea mai puternică experiență audio redată de otabletă.

O experiență audio fără compromisuri

Calitatea superioară a sunetelor, pe care tableta MediaPad M3o poate reda, a fost posibilă datorită colaborării Huawei cu experții Harmon Kardon, un lider al inovațiilor în materie de tehnologii audio și soluții pentru divertisment.

Inginerii de sunet ai Harmon Kardon au rafinat sistemele audio integrate în tableta MediaPad M3 și au certificat experiența superioară oferită de aceasta.

În plus, AKG, o companie subsidiară a Harman International, specializată în producția de microfoane și căști, a dezvoltat modelul de căști AKG H300, concepute special pentru a fi utilizate împreună cu tableta MediaPad M3. Urmărind același stil natural și elegant pentru care căștile AKG sunt recunoscute, noul model de căști este ușor de utilizat și redă cu acuratețe sunetele.

“Harman Kardonse dedică creării celor mai bune produse audio din lume așa că avem o istorie lungă de colaborări cu branduri de top pentru a putea aduce consumatorilor cele mai noi tehnologii existente pe piață,” a declarat Dinesh Paliwal, director, președinte și CEO Harman International. “Suntem mândri că brandul Huawei a fost adăugat portofoliului select de parteneri globali cu care am colaborat de-a lungul timpului și în același timp suntem mândri că am reușit să ne identificăm cu obiectivul companiei și anume acela de a inova în ceeace privește experiența de utilizare. Calitate asunetului oferită de tableta MediaPad M3 reprezintă dovada incontestabilă a extraordinarei noastre colaborări”.

Design impecabil

Tableta MediaPad M3 continuă seria produselor elegante lansate de Huawei, care ridică design-ul industrial la rang de artă, construite dintr-o carcasă unibody. Ecranul de 8,4 incial tabletei MediaPad M3 redă culori vii și detalii mai precise, în comparație cu alte tablete premium. Tehnologia ClariVu 3.0, integrată în display-ul tabletei, oferă claritate crescută și în același timp filtrează lumina albastră pentru o vizualizare mai ușoară. Ecranul, care reprezintă 82% din suprafața display-ului, evidențiază stilul compact și aerodinamic al dispozitivului, oferind o experiență captivantă de vizionare. Designul și carcasa subțire din aluminiu conferă tabletei un aspect simplu și elegant, transformând-o astfel într-un dispozitiv ușor de utilizat și accesorizat în viața de zi cu zi.

Performanță la nivel superior

Procesorul Kirin 950 al tabletei Huawei MediaPad M3 oferă energie suficientă pentru aplicații care consumă multă baterie, cum ar fi clipurile video HD și jocurile 3D. Mai mult, MediaPad M3 este  echipată cu senzor de amprentă performant, care oferă posibilitatea deblocării cu o mai mare rapiditate, securitate sporită și o experiență de navigare mult mai accesibilă. Bateria de 5100mAh furnizează energie pentru până la 11 ore de redare video FHD, până la 6 ore de jocuri 3D neîntrerupte și până la 45 de ore pentru redarea de melodii

Berlin, Germania – 5 septembrie 2016 – Huawei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s