Gears of War 4 este disponibil gratuit la achiziția unui sistem cu placă grafică Gears of War 4 sau GTX 1070

Gears of War 4 este unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2016, iar pentru a-l juca la o calitate 4K utilizatorii vor avea nevoie de o placă grafică performantă, cum ar fi cele NVIDIA din familia Pascal. Începând de astăzi, fiecare sistem desktop sau laptop cu o placă grafică GeForce GTX 1080 sau GTX 1070 va fi livrat cu o copie gratuită a jocului Gears Of War 4.

 gow-01

Orice gamer care va cumpăra una dintre aceste plăci grafice sau sisteme în perioada 20 septembrie – 30 octombrie 2016 va primi, pe lângă versiunea jocului Gears Of War 4 pentru PC, și o versiune pentru Xbox One; ideal pentru orice gamer pe console care dorește să încerce gaming-ul pe PC, progresul jocului, realizările și cheile de joc sunt complet sincronizate între cele două versiuni.

 gow-03 gow-02

Gears of War 4 prezintă povestea lui JD Fenix, fiul legendarului erou de război Marcus Fenix. În urma unui atac asupra satului în care locuiau, JD împreună cu prietenii săi, Kait și Del, sunt nevoiți să pornească spre îndepărtata și sălbatica Sera pentru a-i salva pe cei dragi de un nou inamic monstruos, cunoscut sub numele de Swarm.

NVIDIA – 20.09.2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s