Fundaţia Telekom Romania – acreditată să ofere servicii de informare şi consiliere profesională

Fundaţia Telekom Romania a fost acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice să ofere servicii de informare şi consiliere profesională.

Astfel, prin serviciul de informare şi consiliere profesională, Fundaţia Telekom Romania oferă sprijin specializat persoanelor interesate cu privire la alegerea şi schimbarea unui loc de muncă, identificarea specializării potrivite, adaptarea la noile cerinţe ale pieţii, cât şi reorientarea profesională şi orice alte întrebări legate de o profesie.

13147567_1193940423951555_7846934981061921812_o

Fundaţia se adresează tinerilor şi adulţilor în cautarea unei identităţi profesionale, celor cu dizabilităţi, care provin din sistemul de protecţie socială, persoanelor care îşi doresc reorientarea profesională, categoriilor profesionale defavorizate, imigranţilor, persoanelor eliberate din penitenciar în căutarea unui loc de muncă, şomerilor, cât şi persoanelor casnice aflate în căutarea unui loc de muncă.

Angrenând participanţii în activităţi independente şi de afaceri, reprezentanţii Fundaţiei Telekom Romania doresc să analizeze trăsăturile de persoanlitate, abilităţile, aptitudinile generale şi specifice, motivaţiile şi experienţa acestora, ca să poata identifica ulterior oportunităţi de dezvoltare pentru cei implicaţi în program.

Identificarea nevoilor, aptitudinilor şi competenţelor se realizează prin chestionare specializate, fişe de lucru, analize SWOT şi fişe individuale de consiliere profesională.

Pe parte de consiliere psihologică şi formare, Fundaţia colaborează cu Anda Păcurar, psihoterapeut cu o experienţa de peste 11 ani, certificat de către Asociaţia Europeană de Psihoterapie (EAP).

Pe lângă certificarea în informare şi consiliere profesională, Fundaţia Telekom Romania a fost acreditată de către acelaşi Minister pentru programe de training pe competenţe în domeniul IT, antreprenorial, social şi civic.

Începând cu anul 2008, Fundaţia Telekom Romania dezvoltă şi implementează diverse proiecte sociale, umanitare, educaţionale, de mediu şi campanii pentru victimele calamităţilor naturale. În 2015, Fundaţia a dezvoltat campania de strângere de fonduri “Împreună pentru români” şi a susţinut  cu 40.000 de Euro opt proiecte înscrise de organizaţii non-guvernamentale.

Mai multe informaţii despre Fundaţia Telekom Romania sunt disponibile aici.

Telekom Romania – 21 septembrie 2016, București

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s