Kaspersky Lab consolideaza protectia impotriva atacurilor ransomware

Kaspersky Lab a lansat noua versiune a programului Kaspersky Small Office, pentru a ajuta companiile mici sa faca fata numarului in continua crestere de amenintari cibernetice cu care se confrunta in prezent. Cu functionalitati anti-ransomware si de protectie a tranzactiilor financiare online perfectionate si o modalitate simpla de monitorizare a nivelului de securitate, Kaspersky Small Office Security ajuta companiile mici sa tina infractorii la distanta.

kas

In concordanta cu o cercetare recenta Kaspersky Lab, care a aratat ca 42% dintre  companiile mici sunt ingrijorate de programele cryptomalware, cea mai noua versiune de Kaspersky Small Office Security aduce o protectie mai mare impotriva programelor care cripteaza date. Functiile anti-ransomware din componenta System Watcher nu doar blocheaza tentativele de criptare, ci declanseaza backup-ul si recuperarea, automat.

Avand in vedere ca tot mai multe companii mici se bazeaza pe mobile banking pentru a avea acces la conturile lor, popularitatea tranzactiilor online nu a trecut neobservata de comunitatea infractorilor. Pentru a contracara acest lucru, functia Safe Mode din Kaspersky Small Office Security protejeaza mai bine tranzactiile financiare, impotriva fotografierii ecranului sau a utilizarii functiei de copiere, pe care infractorii le folosesc, de obicei, ca sa fure date importante si active financiare.

In afara acestor imbunatatiri importante, cea mai noua versiune de Kaspersky ofera, de asemenea, companiilor mici o modalitate simpla de a-si monitoriza nivelul de securitate. Prin intermediul unei console dedicate, care functioneaza in cloud, companiile au o vedere centralizata asupra tuturor dispozitivelor din reteaua lor – de la PC-uri, la laptopuri, servere de fisiere si dispozitive mobile. Portalul online permite accesarea informatiilor de oriunde, oricand, si activarea sau schimbarea setarilor de protectie, dupa cum este cazul.

“Avand in vedere amenintarea pe care programele de tip cryptomalware o reprezinta si pagubele pe care le provoaca, imbunatatirile aduse in solutia noastra pentru companii mici le permit acestora sa-si desfasoare activitatea in mod normal, chiar si intr-un mediu in care amenintarile evolueaza rapid. De asemenea, faptul ca furnizorii si clientii se bazeaza pe tranzactii online face protejarea tranzactiilor financiare extrem de importanta. Imbunatatirile pe care le-am adus le permit companiilor mici sa se concentreze pe dezvoltarea afacerii lor, in loc sa-si faca griji in legatura cu protectia”, a spus Vladimir Zapolyansky, Head of SMB Marketing la Kaspersky Lab.

Creat special pentru companiile cu 5-25 de computere, Kaspersky Small Office Security este solutia de securitata cea mai testata si mai premiata pentru computere, servere, laptopuri si dispozitive mobile, protejandu-le de atacuri online, frauda financiara, ransomware si pierderi de date.

21 septembrie 2016 – Kaspersky Lab

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s