Media Galaxy lansează în premieră FIFA 17

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță lansarea în premieră a FIFA 17, cel mai așteptat simulator sportiv al anului, în versiuni pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One și Xbox 360. FIFA 17 va fi disponibil spre vânzare, în versiunile Deluxe Edition și Standard Edition, începând cu data de 29 septembrie în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

fifa

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 29 septembrie, la ora 17:00, în magazinele Media Galaxy din București (Media Galaxy Orhideea), Timișoara (Media Galaxy Timișoara Iulius Mall), Constanța (Media Galaxy Constanța Tom), Brașov (Media Galaxy Brasov Real Estate), Oradea (Media Galaxy Oradea Lotus) și Craiova (Media Galaxy Craiova Electroputere), pentru un eveniment cu concursuri, multe premii și surprize. Evenimentele sunt gratuite și deschise pentru toți doritorii.

În toate aceste locații vor avea loc concursuri, în București urmând să fie disponibile 64 de locuri, iar în restul orașelor 32 de locuri (în cazul în care sunt mai mulți înscriși, concurenții vor fi aleși prin trageri la sorți). Sistemul de joc va fi eliminatoriu încă din grupe (vor exista 4 grupe de câte 16 jucători în București, respectiv 4 grupe de câte 8 jucători în celelalte orașe), competițiile urmând să se desfășoare pe console PlayStation 4.

Astfel, cei mai buni jucători de FIFA 17 vor avea ocazia să câștige următoarele premii:

  • Locul I – Televizor Smart LED Full HD, Android, 109 cm*
  • Locul II – Consolă PlayStation 4 (PS4)
  • Locul III – Căști gaming LOGITECH Prodigy G231 PC/PS4/Xbox One

Mai mult, în cazul evenimentului organizat în magazinul Media Galaxy Orhideea din București, cei prezenți vor avea ocazia să ia parte la un panel susținut de doi dintre membrii echipei producătoare a FIFA 17: Alex Constantinescu (producer) și Andrei Lăzărescu (lead producer). Aceștia vor oferi detalii legate de studioul Electronic Arts din România, de procesul de producție a jocurilor din seria FIFA și vor răspunde întrebărilor venite din partea publicului. Cele mai interesante întrebări vor fi premiate cu tururi ale studioului Electronic Arts România.

Nu în ultimul rând, participanții care achiziționează jocul FIFA 17 în cadrul acestui eveniment vor putea câștiga gamepad-uri și căști de gaming de la Logitech și NATEC, precum și postere FIFA 17 sau tricouri.

Inovaţie pe tot terenul. Noi modalităţi de joc. Concurenţă la nivel superior.

Own every moment în FIFA 17.

FIFA este cel mai popular simulator sportiv al momentului, fiind dezvoltat de renumitul studio EA Sports. Realizat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, FIFA 17 transformă modul în care joci, concurezi și interacționezi emoțional cu jocul într-o experiență autentică de fotbal, grație unui nou game engine sofisticat, care îți permite să îți inovezi tehnicile și tacticile de joc. FIFA 17 va adăuga un nou mod de joc numit The Journey. Pentru prima dată, în FIFA 17 se poate intra atât în vestiarele echipelor, cât și în biroul antrenorului. De asemenea, în FIFA 17 vor apărea și managerii importanți ai lumii, precum Arsene Wenger, Jurgen Klopp sau Pep Guardiola. Jocul va fi disponibil pe platformele: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si Xbox One. Atunci când vine vorba despre gameplay, motoul celor de EA SPORTS este “Own every moment”. Și asta este ceea ce FIFA 17 le va oferi tuturor fanilor: control absolut și o experiență de fotbal la un nivel fără precedent.

*TV Smart Sony cu diagonala 109 cm, sistem de operare Android TV ce permite conexiunea facilă cu dispozitivele Android, dar și iOS, precum și accesul la biblioteca de aplicații și jocuri Google Play. În plus, beneficiază de o calitate superioară a imaginii datorită procesului dedicat de imagine X-reality Pro ce îmbunătățește imaginea indiferent de sursa de semnal. Ecranul televizorului este de asemenea unul de foarte bună calitate, cu Motionflow 800Hz, ce oferă imagini clare fără lag.

fifa1

FIFA 17

Opțiune de joc: Single-player, Multiplayer

Gen: Sport

Platformă: PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360

Recomandare vârstă: 3

Data lansării: 29/09/2016

Bucureşti, 26 septembrie 2016 – Media Galaxy®

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s