Telekom Romania, pe lista scurtă a premiilor Global Carrier Awards 2016

  • Telekom Romania este nominalizată la trei categorii în cadrul Global Carrier Awards 2016: „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”, „Cea mai bună echipă de vânzări wholesale” și „Cea mai rapidă extindere a serviciilor 4G”.

Telekom Romania se numără printre finaliștii Global Carrier Awards 2016 pentru trei categorii: „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”, „Cea mai bună echipă de vânzări wholesale” și „Cea mai rapidă extindere a serviciilor 4G”. Evenimentul este organizat de Capacity Magazine, cea mai prestigioasă publicaţie dedicată industriei de telecomunicaţii wholesale.

13147567_1193940423951555_7846934981061921812_o

Viteza cu care s-a implementat proiectul de extindere a acoperirii serviciului 4G a dus la nominalizarea Telekom în cadrul categoriei dedicate inovației. De asemenea, datorită perfomanțelor la nivel național și regional, divizia Telekom Romania dedicată relaţiilor cu operatorii de telecomunicaţii din ţară şi din străinătate a fost selectată, pentru al patrulea an consecutiv, ca finalistă la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”. Eficiența echipei de wholesale a Telekom Romania este recunoscută la nivel global, pentru al doilea an consecutiv, prin nominalizarea la categoria „Cea mai bună echipă de vânzări”.

“Pentru a avea succes în domeniul vânzărilor wholesale, trebuie să îmbini efortul colectiv, colaborarea, creativitatea şi flexibiliatea, atât pe plan intern, cât şi extern. Prin continua aplicare a acestui principiu, echipa noastră s-a perfecţionat şi a performat la un nivel înalt, câştigându-şi astfel recunoaşterea, la nivel mondial, în domeniul telecomunicaţiilor wholesale, ca o organizaţie puternică şi profesionistă de vânzări”, a declarat Dumitru Vlad, Directorul Diviziei Telekom Romania Wholesale.

Aflat la cea de-a 12-a ediție, la evenimentul Global Carriers Awards 2016 s-au înscris peste 200 de companii din întreaga lume, competiția fiind jurizată de 20 de experți consacrați din industrie și de reprezentanți ai echipei editoriale a publicației. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 8 noiembrie la Capacity Europe în Paris, în cadrul unei ceremonii festive.

Telekom Romania Wholesale este divizia grupului de companii Telekom Romania care oferă servicii integrate fixe și mobile partenerilor locali și internaționali. Printre produsele şi serviciile oferite de divizia Wholesale se numără  serviciile de voce, IP/date, roaming internaţional, mesagerie, parteneriate virtuale mobile şi soluţii personalizate, asigurând celor peste 1000 parteneri wholesale naționali și internaționali servicii de calitate.

Telekom Romania – Bucureşti, 27 septembrie 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s