AOC sponsorizează Team Liquid | Top Esports Organisation

AOC, unul dintre brandurile globale de top pe piața monitoarelor, își unește forțele cu Team Liquid – una dintre cele bune echipe de esports de pe planetă. Fiecare gamer profesionist are nevoie de echipament de înaltă calitate, iar acum Team Liquid va primi linia de top AOC, care le va îndeplini toate cerințele. Cu refresh rate de 144 Hz și timp de răspuns de 1ms, dar și cu tehnologie Adaptive-Sync sau NVIDIA G-Sync disponibilă, Team Liquid se poate duela cu orice oponent fără tearing sau motion blur. Aceleași monitoare și-au ocupat deja locul în nenumărate case; acum, entuziaștii esports pot beneficia de aceleași echipamente de gaming de neoprit ca idolii lor din Team Liquid.

20160916_aoc_teamliq_article-graphic_940x480_kb

Înainte de acest partenerat, jucătorii de CS:GO din Team Liquid au avut șansa să testeze cele mai noi monitoare de gaming AOC. Verdictul lor, de la Nick „nitr0” Cannella: „Am avut șansă să testez monitorul AOC de gaming în timpul unui boot camp. A fost o experiență plăcută și am putut să trec prin diferite stadii ale unui antrenament în care am jucat bine. În majoritatea timpului, monitoarele fac diferența în timpul meciurilor de CS:GO și am fost foarte mulțumit de cum s-a comportat monitorul AOC. Culorile monitorului au fost excelente și mișcările au fost redate foarte precis. Nu pot juca pe altceva decât monitoare de 144Hz după experiența cu AOC, pentru răspunsul rapid și lipsa lag-ului au schimbat felul în care privesc monitoarele de gaming. De abia aștept să folosesc monitoarele AOC de acum înainte.

Parteneriatele în industria profesionistă de esports sunt un angajament serios și sunt foarte atent evaluate înainte de orice accord. Astfel, AOC și Team Liquid vor fi parteneri pe termen lung, în multe turnee și ligi de Starcraft II, League of Legends, CS:GO, Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm și Overwatch.

București, 16 Septembrie 2016– AOC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s