Black Friday Pro la F64 aduce prețuri mai mici

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, anunță cea de-a patra ediţie a evenimentului „Black Friday Pro“. Acesta începe în noaptea dintre joi spre vineri (14 octombrie), la ora 00.00, și se va încheia în noaptea de duminică, pe 16 octombrie. În această perioadă, clienţii au posibilitatea să cumpere echipamente foto-video și accesorii cu reduceri mari, de până la 65%. „Black Friday Pro“ se va desfășura atât online, pe f64.ro, cât și offline, în magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.black-friday-pro_puncte_inapoi

Cele mai bune echipamente la care F64 a pregătit reduceri considerabile sunt cele din gama high-end, cum ar fi Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D și Sony A7. Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din întreaga lume. Din zona mid-level premium merită urmărite Nikon D500, lansat anul acesta, și Canon 7D Mark II. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii foarte bune în diverse condiții de lucru.

black-friday-pro_f64_banner

În plus, F64 a pregătit și două surprize pentru toți cei interesați de discount-urile acordate de Black Friday. Prima este aceea că oricine poate cumpăra liniștit în perioada 4 – 15 octombrie. Dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday Pro, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher. A doua presupune că orice aparat foto aflat în promoție de Black Friday Pro le aduce clienților o reducere de 4% din valoarea acestuia pentru achiziția de obiective foto-video. Acest voucher poate fi folosit în perioada 1 – 31 decembrie 2016.

black-friday-pro_f64

Tradițional, „Black Friday Pro“ este un eveniment dedicat celor interesați de echipamente profesionale, după cum au arătat-o an de an statisticile privind cele mai populare categorii de produse. Este însă o ocazie foarte bună pentru toți pasionații de fotografie să își completeze echipamentul sau să treacă la unul mai bun. Totalul reducerilor oferite în timpul campaniei ajunge la un un milion de euro. Iar vânzările estimate pentru această perioadă sunt de aproximativ 11 milioane lei.

misiune-fotografica-0015_concurs

Totodată, va continua campania „Misiune fotografică 0015“, lansată de F64 cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate. Aceasta se adresează pasionaţilor de fotografie indiferent de nivelul lor de pregătire. În perioada 5 octombrie 2016 – 17 ianuarie 2017, în fiecare miercuri, F64 lansează o nouă misiune și implicit o temă de fotografie pentru următoarea săptămână. Cei care doresc să se înscrie în una dintre cele mai mari provocări fotografice lansate până acum în România o pot face pe pagina campaniei.

Bucureşti, 12 octombrie 2016 – F64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s