Cele mai noi game de GPS-uri și camere video Mio

  • Vizitatorii celui mai mare târg auto din țară vor putea vedea modelele Mio MiVue din gama entry-level și noile modele Mio Spirit cu ecran HD de 6,2 inch
  • Mio prezintă în avanpremieră și noile dispozitive Mio MiVue Drive care urmează să fie lansate în România

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., participă la  Salonului Auto București și Accesorii cu cele mai noi produse lansate pe piață în 2016. Vizitatorii ne găsesc în Hala 105, standul 513, unde pot vedea noua gamă de echipamente GPS, Mio Spirit 2016, de 6,2 inch, dar și gama de camere video auto din categoria entry-level. Totodată, până la închiderea evenimentului de pe 30 octombrie, vizitatorii vor putea vedea în avanpremieră și noile dispozitive Mio MiVue Drive ce urmează să fie lansate pe piața România până la finalul acestui an.

mio-spirit-8500-lm

“Salonul Auto București și Accesorii este un bun prilej pentru șoferi și nu numai să vadă cum funcționează produsele Mio lansate anul acesta. Ele vin cu noi funcții și cu un design diferit. Ne dorim astfel ca vizitatorii să le testeze pentru a le descoperi performanțele și utilitatea pentru orice tip de autovehicul”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Produsele din gama entry-level înregistrează până la 30 de cadre pe secundă

Noile camere video auto din categoria entry level: MiVue C310, MiVue C320, MiVue C330 şi MiVue C335 sunt capabile să înregistreze până la 30 de cadre pe secundă la rezoluție Full HD. Modelul MiVue C310 dispune de o cameră HD de 720×1280 pixeli, iar modelele MiVue C320, C330 şi C335 sunt dotate cu o cameră Full HD de 1080 de pixeli.

Camerele video auto din această gamă dispun de un design elegant şi sunt uşoare, având o greutate de la 58 de grame pentru modelul C320, 59,5 grame pentru C330 şi 63 de grame pentru C310.

Obiectivul noilor camere video auto cu o diafragmă F2.0 este o altă dotare importantă. Camerele permit înregistrarea clară a imaginilor, chiar şi în condiţii de lumină scăzută.

Noua gamă Mio Spirit dispune de un ecran panoramic tactil şi luminos

La Salonul Auto București și Accesorii este prezentă și noua gamă Mio Spirit 2016, de 6,2 inch. Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuită a hărților care permite clienților să beneficieze de până la patru actualizări pe an, pe toată durata de viață a GPS-urilor.

Cele trei modele din noua gamă, Mio Spirit 8500 FEU, 8670 FEU și 8670 Truck FEU, dispun de un ecran panoramic tactil şi luminos pentru ca şoferii să nu rateze niciun viraj. Mai mult, 8670 FEU și 8670 Truck FEU au Bluetooth integrat şi sunt dotate cu sistemul TMC datorită căruia şoferii pot evita întârzierile şi blocajele în trafic, deoarece navigația oferă alertele din timp.

Noul Spirit 8670 LM Truck este cel mai recent dispozitiv de navigare optimizat pentru șoferii de vehicule mari, fiind navigatorul care oferă calea cea mai sigură şi cea mai eficientă până la destinație. Cu ajutorul acestui dispozitiv GPS, rutele sunt calculate pe baza detaliilor individuale cum ar fi dimensiunile vehiculului condus, greutatea, sarcina şi tipul vehiculului. În acest mod, şoferii vor putea evita la timp întoarcerile dificile de la poduri, tunele şi cele de pe drumurile cu acces restricţionat.

Vizitatorii salonului pot vedea astfel și noua gamă de Navigator auto şi cameră video integrată Mio MiVue Drive care cuprinde modelele 50, 55, 60, 65 și 65 Truck. Modele vin cu îmbunățiri și cu actualizare pe viață a hărților.

Salonul Auto București și Accesorii, aflat la cea de-a XIV-a ediție, este cel mai mare eveniment auto al anului și are loc la Romaero Băneasa. Ediția de acest an are câteva elemente de noutate, cu ar fi numărul de premiere. Vor fi dezvăluite publicului primul primul SUV Maserati, denumit Levante, primul SUV SEAT, numit Ateca, editia limitata Fiat 500 Riva, Fiat Tipo hatchback si Kia Niro.

În total, peste 26 de mărci auto sunt prezente la SAB & A, cele mai multe dintre ele fiind reprezentate prin dealeri.

Despre Mio Technology

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări.

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. http://www.arobs.com/

București, 26 octombrie 2016 – Mio Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s