Recentele inovaţii Dell EMC pun bazele transformării digitale

Noile produse şi soluţii combină cele mai bune tehnologii Dell EMC menite să ajute clienţii în transformarea IT-ului

  • Noile oferte combină cele mai bune tehnologii de la Dell EMC pentru a adresa domeniile cloud, big data analytics, infrastructură convergentă, stocare date, protecţie şi securitate date
  • Dell EMC oferă modele de consum noi şi flexibile care extind portofoliul Dell EMC pentru a ajuta clienţii să scaleze disponibilitatea tehnologică cu cerinţele IT

dell_emc_ecs_fr__sm-size

Dell EMC a anunţat o serie de produse, soluţii şi modele de consum proiectate pentru a ajuta clienţii să transforme IT-ul în evoluția lor către afacerile digitale.

Revoluţia digitală zguduie din temelii toate tipurile de organizaţii din toate industriile. Într-un studiu recent Dell Technologies, aproape jumătate (48%) dintre liderii unor afaceri globale, de la organizații de dimensiuni medii, la organizații mari, au mărturisit că nu ştiu cum va arăta industria lor peste trei ani. Ei au afirmat că trecerea către un model cloud, extinderea capabilităţilor de dezvoltare software şi accelerarea inovaţiilor şi a obţinerii de informaţii relevante din date reprezintă strategii cheie pentru transformarea digitală. În mod cert, companiile sunt nevoite să facă eforturi serioase pentru a asigura evoluţia centrelor lor de date, 69% dintre respondenţi afirmând că sunt încetiniți în acest demers de numărul prea mare de aplicaţii tradiţionale. Ei se confruntă și cu provocarea reducerii cheltuielilor şi a gamei de produse şi soluţii, fiind nevoiţi, în acelaşi timp, să actualizeze sistemele. Noile produse şi soluţii anunţate la Dell EMC World sunt menite să ajute organizațiile în efortul lor de accelerare a transformării şi de gestionare a costurilor.

dell_emc_ecs_u-series_sm-size

“Pentru a se asigura că nu sunt înlocuite pe piaţă de afaceri digitale echivalente, de tip “Uber”, “Airbnb” sau “Tesla”, organizaţiile din ziua de azi trebuie să treacă prin transformarea digitală. Pentru a ajunge cu succes în viitorul digital, noi credem că marea majoritate a organizaţiilor îşi va transforma IT-ul printr-o strategie de cloud hibrid”, a spus David Goulden, preşedinte, Infrastructure Solutions Group, Dell EMC. “Primul pas “fără regrete” constă în modernizarea centrelor de date cu ajutorul celor mai avansate tehnologii de infrastructură convergentă, servere, stocare date, protecţie date şi cibersecuritate, asta ca să numim doar câteva. Lansăm un val de produse şi soluţii noi proiectate să slujească drept cărămizi pentru o asemenea construcţie îndrăzneaţă.”

dell-emc-openscale-payment-solutions

Anunţuri la Dell EMC World:

Dell EMC anunţă extinderea portofoliului său de infrastructură convergentă prin integrarea cu servere PowerEdge în aplicaţii VxRail şi infrastructura hiper-convergentă VxRack System 1000.

Dell EMC anunţă noul Modul Analytics Insights care furnizează software-ul, hardware-ul şi serviciile necesare pentru clădirea unui mediu potrivit atât pentru big data analytics, cât şi pentru aplicaţii native cloud, în termen de zile în loc de săptămâni.

Dell lansează portofoliul de Endpoint data Security şi Management cuprinzând tehnologii de la Dell, Mozy by Dell, RSA şi VMware AirWatch, care oferă protecţie date, backup şi recuperare, asigurare identitate, prevenire ameninţări şi răspuns avansat, precum şi capabilităţi pentru dispozitive endpoint şi management aplicaţii.

Dell EMC anunţă un nou membru al familiei de produse Isilon, combinând performanţele ridicate ale tehnologiei flash cu platforma NAS #1 din industrie. Dell EMC Isilon All Flash este proiectat să ajute organizaţiile IT la modernizarea infrastructurii şi la furnizarea capabilităţilor unei afaceri digitale.

Dell EMC anunţă actualizări ale platformei Dell EMC Elastic Cloud Storage (ECS), cu un nou suport pentru servere Dell EMC PowerEdge. ECS 3.0 este construit ca să ajute afacerile să navigheze mai eficient pe valurile trecerii către o economie tot mai digitală, cu modele multiple de consum care oferă un cost total de deţinere cu 60% mai mic decât al stocării în cloud public.

Dell EMC anunţă o nouă versiune software-defined a Dell EMC Data Domain, furnizând o creştere de şase ori a scalabilităţii şi suport pentru serverele Dell EMC PowerEdge, împreună cu noi actualizări software cloud-enabled pentru a ajuta clienţii de toate tipurile să asigure protecţia aplicaţiilor şi datelor în centrul de date modern.

Dell EMC anunţă că a amplificat capabilităţile echipamentelor sale de stocare date SC Series (anterior Compellent) prin interoperabilizarea lor cu cel mai important portofoliu din lume de management al stocării şi soluţii de mobilitate şi protecţie date, anterior disponibile doar pentru clienţii EMC.

Dell EMC anunță disponibilitatea soluţiilor de plată OpenScale de la Dell Financial Services, dezvoltate pentru a acoperi o gamă largă de produse şi soluţii Dell EMC. Aceste soluţii oferă opţiuni flexibile de consum pentru a ajuta clienţii la scalarea disponibilităţii tehnologiei cu cererile IT.

Dell EMC a anunţat o previzualizare a noului şi anticipatului său program pentru partenerii de canal. Dell EMC Partner Program oferă oportunităţi de afaceri fără precedent pentru parteneri şi validează dedicarea Dell EMC pentru canalul de distribuţie. Construită pe trei principii – simplitate, predictibilitate şi profitabilitate – noua strategie de program oferă partenerilor ample oportunităţi, continuitate în afaceri şi profitabilitate, indiferent care este nivelul lor în program.

Dell EMC

Dell EMC, parte a Dell Technologies, permite organizaţiilor să-şi modernizeze, automatizeze şi transforme centrele de date folosind infrastructură convergentă, servere, echipamente de stocare şi tehnologii de protecţie date. Astfel, se generează o fundaţie de încredere pentru ca afacerile să transforme IT-ul prin crearea unui cloud hibrid şi să-şi transforme afacerea prin crearea de aplicaţii şi soluţii big data native cloud. Dell EMC deserveşte clienţi din 180 de ţări – incluzând 98% din topul Fortune 500 – cu cel mai cuprinzător şi inovator portofoliu din industrie.

Dell EMC World

Dell EMC World 2016 este evenimentul cel mai important Dell Technologies, care aduce laolaltă profesionişti din domeniul tehnologiei şi al afacerilor pentru a schimba idei şi a ajuta la crearea împreună a unui viitor mai bun. Aflaţi mai multe la www.dellemcworld.com şi urmăriţi-ne la #DellEMCWorld pe Twitter.

Dell EMC – 27.10.2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s