Acer Swift 7, cel mai subțire laptop din lume

Acer Swift 7, cel mai subțire notebook din lume, cu o grosime sub 1 cm, anunțat în luna septembrie la IFA Berlin 2016, este disponibil deja în magazinele partenerilor Acer din România, în același timp cu Statele Unite ale Americii și Europa de Vest. Acer Swift 7 (SF713 – 51) poate fi găsit în magazinele de profil la prețul recomandat de 5499 de lei.

swift-7_02
Acer Swift 7 are doar 9,98 mm grosime și cântărește 1,1 kg pentru a putea fi ținut cu ușurință într-o singură mână. În pofida dimensiunilor reduse, notebook-ul vine cu specificații de top: procesor Intel® Core™ i5-7Y54 Kaby Lake, SSD de 256GB, 8GB de RAM, tehnologie wireless (MU – MIMO 2×2 802.11ac) pentru conexiuni de trei ori mai rapide, două porturi USB Type C, difuzoare Dolby și cameră HD cu HDR. Notebook-ul rulează Windows 10.

This slideshow requires JavaScript.

“Este extraordinar să aducem pentru clienții noștri produsul la doar o lună de la lansarea lui la nivel global, în acelasi timp cu piețele mature. Swift 7 nu doar că este subțire, ușor și cu un design unic, dar integrează și tehnologie de ultimă generație și componente premium”, a declarat Daniel Osain, Business Development Manager – Notebookuri și Tablete la Acer România.
Acer Swift 7 are design unibody din aluminiu, carcasa având un mix de culoare neagru cu auriu.  Are display IPS de 13,3 inch Full HD acoperit de Corning® Gorilla® Glass și micro-ramă. Cu până la 9 ore de autonomie, Acer Swift 7 este notebook-ul perfect pentru cei cu o viață activă.

București, România (28 octombrie 2016) – Acer Swift 7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s