ASUS Republic of Gamers anunță laptopul de gaming G701VI

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat un nou laptop de gaming, echipat cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, supratactată, ce oferă performanțe incredibile în realitatea virtuală (VR). ROG G701VI beneficiază de un ecran cu unghiuri largi de vizualizare, integrează tehnologia NVIDIA G-SYNC și o rată de refresh de 120Hz pentru efecte grafice cât mai fluide. Tastatura acceptă până la 30 de apăsări simultane oferind controlul total asupra jocului.

pressrel_zsxoicozvg0x6balnf2covf9-001
VR Ready cu NVIDIA GeForce GTX 1080
Grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, utilizată la construcția laptopului ROG G701VI, furnizează performanțe excepționale și o eficiență energetică ridicată, oferindu-le pasionaților de jocuri o experiență incredibilă în realitatea virtuală. ROG G701VI este primul laptop din lume dotat cu un panou cu unghiuri largi de vizualizare, rată de refresh de 120Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC.

NVIDIA G-SYNC reduce latențele, minimizează ruptura cadrelor și deformările grafice. Aceasta ajută la obținerea efectelor grafice fluide, fără a afecta performanțele sistemului.

Laptopul poate reda imagini pe trei ecrane în același timp, prin Trinity Display Technology, folosind porturile HDMI 2.0, USB 3.1 Type-C și mini-DisplayPort.

Conceput și echipat pentru gaming captivant
ROG G701VI este motorizat de un procesor Intel Core i7 (‘Skylake’) deblocat, oferind performanțe comparative cu cele ale unui desktop de top. Portabilul dispune de 64GB de memorie RAM DDR4 la 2400MHz, eficiența energetică și performanța fiind cu 30%, respectiv 20% mai ridicate comparativ cu modulele RAM DDR3 1600MHz.

Tastatura ce acceptă până la 30 de apăsări simultane asigură utilizatorul că fiecare comandă complexă va fi preluată în mod corect. Pe lângă acestea, un amplificator audio și un ESS DAC generează un sunet mai bogat și mai detaliat, cu bass puternic și mai puține distorsiuni.

ROG G701VI are un profil subțire de 32.5mm, fiind cu o treime mai subțire decât precedentul G752, și un design nou ROG Bio-Armor în schemele coloristice ROG Armor Titanium și Plasma Copper.

ASUS – Bucuresti, 4 noiembrie 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s