Bundle-ul anului ”NVIDIA – Watch Dogs 2” e disponibil incepand de maine

Bundle-ul anului vine de la NVIDIA. Începând de mâine, fiecare sistem desktop sau laptop cu o placă grafică GeForce GTX 1080 sau GTX 1070 va fi livrat cu o copie gratuită a joculuiWatch Dogs 2. Astfel, fanii titlului vor putea juca Watch Dogs 2 în cele mai bune condiții de gaming, în format 4K.

 nvidia_watchdogs2_bundle-2

Watch Dogs 2 este unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului. În joc, gamerii intră în pielea lui Marcus Holloway, un hacker tânăr și genial, fiind cel mai nou recrut al diviziei DedSec din San Francisco. Dotat cu dispozitive impresionante și abilități pe măsură – inclusiv o mașină de curse și o dronă – Marcus trebuie să își folosească abilitățile de hacker și gadget-urile pentru a prelua controlul asupra orașului San Francisco din mâinile infractorilor și ale guvernului corupt.

Jocul include tehnologiile cu care NVIDIA și-a obișnuit utilizatorii: HBAO+, care oferă umbre mai realiste și mult îmbunătățite; TXAA, cu ajutorul căreia imaginile sunt mai clare și cursive;HFTS + PCSS, pentru umbre și nuanțe extrem de precise și NVIDIA Ansel, pentru capturi de ecran spectaculoase cu secvențe din joc.

În 2016, pasionații de gaming s-au putut bucura de o selecție de jocuri pentru PC susținute de NVIDIA, care a inclus titluri precum Overwatch, Gears Of War 4, Paragon, Battlefield 1, Civ 6, Forza Horizon 3 sau Titanfall 2.

PC-ul rămâne în continuare cea mai bună platformă pentru jocuri la calitate 4K și oferă cea mai bună experiență VR, împreună cu plăcile grafice GTX 1080 și GTX 1070 de la NVIDIA care asigură cel mai bun raport preț-performanță.

Bundle-ul va fi disponibil în România începând din 23 noiembrie, la Cel.ro, evoMAG, MediaGalaxy și PCGarage.

NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s