Bonami susține inițiativa “12 zile de Crăciun” pornită de Dumbrava Copiilor

Decembrie este deseori numită și “luna cadourilor”, tocmai datorită concentrării de sărbători laice și religioase derulate la sfârșit de an. Cea mai importantă dintre acestea este însă, Crăciunul, pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare. Pentru a prelungi bucuria sărbătorii, dar și pentru a spori satisfacția oferirii de cadouri, Bonami participă, începând cu 12 decembrie,  la evenimentul 12 zile de Crăciun”, organizat de Dumbrava Copiilor. Astfel, jumătate din decembrie va fi despre magia sărbătorilor de iarnă și importanța gesturilor frumoase în preajma Crăciunului.

SONY DSC

În cadrul acestei inițiative, Bonami va oferi decorațiunile care vor împodobi bradul realizat în ultima zi a concursului. În plus, acest proiect oferă Bonami șansa unei promovări non-intruzive, prin intermediul platformei online dumbravacopiilor.com, dar și prin generarea de trafic suplimentar pe site-ul bonami.ro, conectând compania cu comunitatea părinților clujeni și nu numai.  Implicarea companiei în acest proiect vine ca o susținere a valorilor fundamentale care stau la baza companiei: implicare, dedicare și grijă pentru client.

Evenimentul 12 zile de Crăciuneste la a doua ediție. Fiecare zi a evenimentului se derulează cu o tematică aparte, dedicată câte unui membru al familiei (“mămica iubitoare”, “fratele cool”, “bunica grijulie” etc). Peste 43 de companii locale, naționale și internaționale vor oferi coșuri cu produse din oferta proprie specifice tematicii și premii speciale pentru comunitatea de părinți participanți la concurs. Concursul se va desfășura atât pe site-ul dumbravacopiilor.com, cât și pe pagina de Facebook Dumbrava Copiilor.

Dumbrava Copiilor este o comunitate care pune în legătură tinerii părinți clujeni cu o serie de companii naționale și internaționale din diverse arii de puericultură și nu numai, în scopul oferirii celor mai bune sfaturi, soluții și servicii utile în dezvoltarea unei vieți de familie armonioase.

 București, 15 decembrie 2016 – Bonami

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s