Ochelari VR (Virtual-Reality) Sweex la review

De multe ori mi-am pus problema cu ce imi pot inlocui ochelarii mei de vedere, normali. Si iata ca raspunsul a venit la inceputul acestei ierni: Ochelarii VR sweex de la Vitacom.

19

Cam cum se prezinta ochelarii acestia de realitate virtuala:

•  lentile acoperite anti-radiatie prin nano-tehnologie  pentru a proteja ochii
•  lentile 4-way reglabile pentru pozitionare precisa
• adaptabilitate pentru smartphone-uri cu diagonale: 3,5 “- 6”
• capac frontal magnetic detasabil pentru a permite inregistrari live VR
• potrivit pentru afisari in realitatea augmentata de pe orice device Android sau IOS
• lentile de calitate excelenta pentru imagini extrem de realiste
• usor de utilizat cu un design compatibil cu cele mai multe smartphone-uri
• padding ergonomic si curea de cap confortabila pentru o potrivire perfecta

VR sweex vine integral in negru, cu exceptia inscrisului in alb-argintiu “sweex” pe panoul frontal din plastic. Atasat la partea de sus este o curea elastica  pe care o puteti ajusta cu usurinta pentru a se potrivi cu marimea/ circumferinta capului tau.

Un alt aspect al VR sweex, care place, este adaugarea panoului detasabil pe partea din fata. Acest lucru permite utilizarea camerei telefonului, in timp ce, inca utilizati setul cu casca VR, care este util.

Sistemul de reglare optic prin rotita zimtata din fata este destul de bun, cel putin pentru un miop ca mine. Aveti optiunea de a muta fiecare lentila individual, inapoi, la stanga si dreapta permitandu-va sa obtineti focalizarea optima, si prin utilizarea butonului lateral stanga.

O singura problema am intampinat-o, atunci cand am incercat sa-mi recuperez telefonul inapoi din cutia VR, in timp ce insertia castii l-a pastrat capturat in interior. Forma insertiei ii permite sa prinda cu usurinta un unghi gresit oprindu-l sa alunece in setul cu casca. Cu timpul, te obisnuiesti cu unghiul necesar, si nu mai devine atat de enervant.

VR sweex au facut o treaba buna cu  buretele amortizor din jurul materialului de etansare, din jurul calotei faciale. Este foarte moale si se simte bine captusit, se simte mult mai moale, decat pare in imagini.

S-ar putea observa, cand prima data cand purtati VR sweex, observati conectorul banda din material sapat in partea din spate a capului. O solutie rapida pentru acest lucru este sa-l indoi intr-o forma usor curbata, astfel incat se potriveste cu conturul capului mai atent.

Deci cum functioneaza? VR sweex foloseste imagini side-by-side si dual optice pentru a crea iluzia de imagini 3D  sau video. Pasii sunt urmatorii:
Selectati un videoclip (poate fi din magazinul Google Play);
Se pune telefonul smartphone in insertia de plastic VR ;
Se introduce in caseta VR;
Se pune pe setul cu casca;
Reglati optica pana cand imaginea devine clara. Succes!

This slideshow requires JavaScript.

Imaginile devin captivante in special odata cu miscarea capului, desi la un moment dat obositoare pentru cei neobisnuiti. Odata antrenat cu lumea virtuala, iti vei dori mereu repetitia senzatiilor tari, produse de telefonul tau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s