Patru metode de a scăpa de plictiseala de la finalul lunii ianuarie

Dintre toate lunile anului, luna ianuarie pare că are cele mai puține perspective de petrecere a timpului liber. Vacanța s-a terminat, bradul de Crăciun a fost demontat și tot acel farmec al sărbătorilor a dispărut, singurul lucru care rămâne fiind săptămânile cu zile friguroase în care se întunecă repede. Dacă hibernarea până în primăvară nu este o soluție, alternativa este să găsim metode prin care să ne bucurăm de această perioadă. MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, prezintă patru moduri de a face luna ianuarie cea mai tare lună a anului, atât în îndeplinirea sarcinilor, cât și pentru o relaxare cu conștiința împăcată.

aoc4

  1. Asigurați-vă canalul de comunicare
    Cu atât de multe lucruri de făcut la finalul unui an, oamenii se concentrează, de regulă, pe lucruri urgente. Luna ianuarie oferă un moment de respiro pentru a rezolva problemele esențiale care odată cu timpul, tind să scadă pe lista priorităților. De exemplu, îmbunătățirea securității la locul de muncă. Un singur punct de expunere la riscuri, adesea trecute cu vederea este o cameră web. Pentru mulți profesioniști, camerele web sunt instrumente vitale pentru a rămâne în contact cu colegii și partenerii. Cu toate acestea, ele reprezintă, de asemenea, și o fereastră în companie care poate fi deschisă pentru hackeri, în mod practic. Oamenii îngrijorați cu privire la securitatea camerelor web ar trebui să verifice monitorul Philips cu camera web retractabilă. Ea apare atunci când este folosită pentru întâlniri sau ședințe și dispare atunci când nu este utilizată.
  1. Fii la curent cu cele mai noi filme
    Serile de ianuarie sunt o scuză bună pentru a te pune la curent cu ultimele apariții ale anului trecut în materie de filme. Dintr-o gamă cu dimensiuni variate ale monitoarelor curbate, MMD aduce o experiență cu adevărat captivantă celor care lucrează la birou (întocmai ca să uite de vremea de afară). De exemplu, monitorul Philips Briliance Curved de 40 de inci, cel mai mare monitor curbat 4K de pe piață la ora actuală, se înfășoară în jurul liniei câmpului vizual pentru a crea un spațiu mai personal. Distanțele vizualizării de la colțurile ecranului către mijlocul său sunt egale astfel încât, utilizatorii nu mai trebuie să-și solicite atât de mult gâtul pentru a se întoarce după conținutul imaginilor aflate la margini. De asemenea, utilizatorii se mai pot bucura și de o claritate fantastică și strălucire a imaginilor care se apropie cât se poate de mult de realitate. Tehnologia audio DTS îmbunătățește calitatea sunetului redat de către boxele încorporate, completând aspectul vizual cu un sunet superb.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s