Media Galaxy lansează în premieră jocul „For Honor”

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, anunță lansarea în premieră a jocului For Honor, cel mai nou titlu dezvoltat de Ubisoft, în versiuni pentru PlayStation 4 și Xbox One. Acesta va fi disponibil spre vânzare începând cu data de 14 februarie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 14 februarie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy ParkLake din București pentru un eveniment în care vor avea șansa de a încerca, în premieră, jocul For Honor și de a participa la concursuri cu multe premii și surprize.

Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul la eveniment fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.

Cei prezenți vor putea participa la sesiuni de quiz, în care pot câștiga postere, tricouri sau brelocuri For Honor. De asemenea, toți cei care cumpără jocul For Honor pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru câștigarea unei perechi de căști de gaming HyperX Cloud Stinger.

Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy:

youtube=http://www.youtube.com/MediaGalaxy

București, 13 februarie 2017 – Media Galaxy®

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s