Dispozitive mobile și servicii pentru conectivitate neîntreruptă la Lenovo

Familia de tablete Lenovo Tab 4 dedicată familiei dezvoltă gama tabletelor mainstream, oferind patru dispozitive special concepute pentru fiecare membru al familiei. Punând accent pe experiența multimedia, modelele Lenovo Tab 4 8 și Lenovo Tab 4 10 includ difuzoare duale și sistemul Dolby Atmos®. Familia Lenovo Tab 4 include și o linie nouă de dispozitive premium pentru pasionații de media: Lenovo Tab 4 8 Plus și Lenovo Tab 4 10 Plus, care etalează un design remarcabil cu ecrane full HD cu sticlă dublă, procesoare puternice și autonomie de până la 12 ore.

tab4-family

Lenovo duce conceptul de tabletă și mai departe datorită pachetelor opționale care transformă seria Lenovo Tab 4 în tablete dedicate copiilor sau tablete pentru productivitate. Pachetul pentru copii vine cu o husă rezistentă la șocuri, un filtru de lumină albastră și o pereche de stickere 3M colorate și rezistente la zgârieturi. La acestea se adaugă o experiență optimizată pentru copii cu Lenovo Kid’s Account, un cont care integrează conținut actualizat și verificat pentru copii, un browser cu site-uri restricționate și instrumente de programare pentru părinți. Tabletele se pot transforma și într-un dispozitiv de lucru 2-în-1 Android prin adăugarea pachetului opțional pentru productivitate cu tastatură Bluetooth, care completează experiența oferită de interfața de productivitate a Lenovo Tab 4. Interfața integrează și o bară de sarcini pentru comutarea rapidă între aplicații, suport pentru mai multe ferestre, suport pentru scurtături utilizate des din tastatură și optimizare pentru operațiuni cu mouse-ul și tastatura.

This slideshow requires JavaScript.

Dispozitivul Miix 320 îmbină productivitatea sistemului Windows 10 cu o tastatură completă detașabilă. Utilizați-l ca pe un laptop cu un ecran FHD de 10,1 inchi pentru activități de serviciu sau detașați ecranul și folosiți-l ca pe o tabletă portabilă atunci când sunteți în deplasare în condițiile în care are o greutate de doar 550g2. Datorită acumulatorului care poate oferi până la 10 ore de autonomie, puteți urmări un întreg sezon Game of Thrones® fără a avea nevoie de încărcare3. În plus, opțiunea LTE asigură o conectivitate extinsă. Noua generație mobilă și multi-tasking va aprecia utilitatea echilibrului între dimensiune și greutate în acest dispozitiv care are un ecran detașabil pentru a urmări videoclipuri, o tastatură bine ancorată și performanța completă a unui PC pentru activități de creare a conținutului.

Lenovo Connect cu e-SIM facilitează conexiunea oriunde în lume – nu mai este nevoie să schimbați cartelele SIM. Lenovo Connect oferă utilizatorilor o conexiune fără întreruperi și costuri la nivel local chiar și atunci când se află în străinătate, prin utilizarea ofertelor operatorilor locali. Utilizatorii pot chiar folosi același plan de date pe mai multe dispozitive atunci când acestea dispun de Lenovo Connect. Începând cu acest trimestru, Lenovo va oferi această tehnologie pe anumite dispozitive detașabile Miix 320 și intenționează să extindăîn cursul acestui an această funcționalitate pentru dispozitive convertibile Yoga.

București, 27 februarie 2017:Lenovo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.