Ericsson si T-Mobile implementeaza capabilitati superioare ale retelelor LTE

  • Capabilitatile avansate ale retelelor LTE sunt fundamentale pentru lansarea 5G
  • Urmatorii pasi in tehnologia LTE, precum Gigabit LTE, vor accelera capabilitatile si performanta retelei T-Mobile, pregatind-o pentru 5G.
  • T-Mobile va utiliza LTE-U pentru a aduce viteze Gigabit LTE in mai multe zoneericsson

Ericsson si T-Mobile au lucrat impreuna la un plan de evolutie si optimizare a retelelor cu scopul sa ofere o experienta superioara utilizatorilor. Companiile vor continua sa maximizeze succesul LTE si vor pregati reteaua pentru evolutia catre 5G prin implementarea de imbunatatiri ale tehnologiilor cheie incluse in 3GPP si dupa.

Inca de la lansarea record a retelei LTE a T-Mobile – care a fost posibila intr-o mare parte datorita produsului Antenna-Integrated Radio (AIR) de la Ericsson – o evolutie continua a tehnologiei AIR a ajutat T-Mobile sa lanseze rapid anul trecut atat 4×4 MIMO, cat si 256 si 64 QAM. Aceste tehnologii au permis dublarea vitezelor maxime de transfer de date, iar prin folosirea lor impreuna cu tehnologia carrier aggregation, T-Mobile va combina tot ceea ce detine in spectru intr-o singura retea de date, pentru a permite viteze Gigabit LTE anul acesta. T-Mobile se va folosi si de tehnologia LTE-U pentru a implementa reteaua Gigabit LTE in mai multe zone.

Ericsson a mai furnizat servicii de optimizare si imbunatatire pentru 700 MHz, lucru care a permis T-Mobile sa-si adapteze acoperirea si capacitatea de a gestiona cresterea traficului, asigurand, in acelasi timp, servicii de calitate clientilor sai.

 28 FEBRUARIE 2017 – Ericsson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s