Garantia VIP EVOLIO

Garantia produselor a ajuns un cui, pentru ca toate terminalele sunt purtate de utilizator in mana si pot avea probleme generate. Nu stiu daca perioada extinsa a unui produs ajuta neaparat, si in practica, tinand cont ca produsele se schimba anual, dar cel putin psihologic certifica oarecum cu o nota de incredere.

Compania Televoice lanseaza astazi, 28 februarie 2017, pe piata din Romania, Garanția VIP– un serviciu post vânzare, ce asigură clienților Evolio o perioadă de trei ani garanție și Express Service la achiziționarea oricărui produs din categoriile: smartphone, tablete, GPS-uri, ceasuri și brățări inteligente, camere video de acțiune, smart scooter, drone.
vizual_garantie_vip_24h

Serviciul de Garanție VIP asigură extinderea  perioadei standard legale de garanție cu încă un an. Iar serviciul  Express Service oferă clientilor prioritate in vederea soluționarii intervențiilor de service, reparațiile efectuându-se în aceași zi. În cazul clienților care folosesc serviciul de curierat, produsele primite în service-ul propriu Evolio, vor fi evaluate, reparate și expediate înapoi clienților în maxim 48 de ore. Pe toată durata de acoperire a serviciului de Garanție VIP, transportul produselor tur-retur către service este asigurat în mod gratuit.

Evolio – 28.02.2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.