Media Galaxy lansează consola Nintendo Switch

Media Galaxy®,  anunță lansarea în premieră a consolei Nintendo Switch, hardware dedicat entertainment-ului marca Nintendo. Aceasta va fi disponibilă spre vânzare începând cu data de 3 martie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

mg

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 3 martie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor avea șansa de a încerca, în premieră, consola Nintendo Switch dar și de a participa la concursuri cu multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.

Cei prezenți vor putea participa la o tombolă în care vor avea ocazia de a câștiga o consolă Nintendo Switch. De asemenea, toți cei care cumpără consola pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru un joc 1-2-Switch, un joc The Legend of Zelda: Breath of The Wild și un Nintendo Switch Pro Controller. 

Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicată evenimentului de lansare.

București, 02 martie 2017 – Media Galaxy®,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.