Clubul culinar Panasonic

Câteva zeci de bloggeri culinari din România, Polonia, Cehia și Ungaria au fost invitate să participe la un concurs de gătit și fotografie culinară organizat în cadrul noului proiect Clubul culinar Panasonic. Participanții la competiție au sarcina de a realiza trei preparate culinare (aperitiv, fel principal și desert) cărora să le facă apoi fotografii realizate cu camere foto Lumix puse la dispoziție fiecărui blogger participant de către Panasonic.

panasonic-experience-fresh

Competiția se încheie pe 10 martie iar pe 12 martie Panasonic va desemna 20 de câștigători pe care îi va invita la un workshop culinar susținut de finalista Master Chef din Polonia, Samar Khanafer-Gniadek. Workshopul are loc la Varsoșvia și se va desfășura pe durata a două  zile.

Participanții la acest concurs devin automat membri ai Clubului culinar Panasonic, oferindu-li-se astfel ocazia de a testa produse electrocasnice de excepție care le vor fi de real folos în preparea unor feluri de mâncare și mai delicioase.

Dintre produsele oferite spre testare menționăm:

Mașina automată pentru prepararea pâinii SD-ZB512 și storcătorul de fructe cu presare lentă MJ-L500,care sunt foarte apreciate de către cei au ales un mod de viață sănătos.

Acestora li se adaugă mixerul de mare putere MX-ZX1800, ideal pentru cei care se axează pe realizarea de preparate fresh, precum și MK-F800S, un robot de bucătărie multifuncțional – ajutor de nădejde în prepararea mâncărurilor complexe și rafinate.

București, 3 martie 2017 —Panasonic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.