Logitech G Pro, tastatura mecanică concepută împreună cu sportivi eSports

Logitech G, lansează noua tastatură Logitech® G Pro Mechanical Gaming Keyboard, dezvoltată în colaborare cu sportivi e-sports.

Tastatura mecanică de gaming Pro de la Logitech G este un device mecanic, ten keyless, dedicată competițiilor profesionale dispunand de taste mecanice exclusive.

Logitech Romer-G, ce oferă o viteză de actuație cu 25% mairapidă decât orice altă tastatură mecanică standard, cu iluminare RGB personalizabilă și memorie proprie.

Switch-urile mecanice exclusive Romer-Gde la Logitech au fost construite pentru un nivel de performanță pro, capacitatea de reacție și durabilitate, oferind precizie și viteză. Cu un punct de actuație de numai 1,5 mm, tastele Romer-G înregistrează viteze de până la 25% mai rapide, fiind proiectate pentru performanță.

Un conector micro USB detașabil asigură faptul că firul nu se va rupe în punctul de conectare atunci când se află într-un rucsac. Design-ul cu trei componente are brațe de suport pentru o conexiune ușoară și fiabilă pentru date.

This slideshow requires JavaScript.

Cu ajutorul opționa lal Logitech Gaming Software (LGS), gamerii pot selecta și personaliza lumina fiecărei taste în parte de la mai mult de 16,8 milioane de culori, și de a salva un model de iluminare în memoria internă a tastaturii, disponibil și pentru utilizarea în competitii.

NEWARK, California — 7martie, 2017 — Logitech G

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.