VitalFields, aplicația simplificată de management agricol

VitalFields, una dintre cele mai populare platforme de management agricol din Europa, este acum disponibilă și în România sub forma de software cloud accesibil pe bază de abonament anual.

Utilizatorii beneficiază în mod gratuit și de aplicația mobilă de administrare a terenurilor, inclusă în abonament. Software-ul VitalFields oferă o soluție intuitivă de planificare, administrare, analiză și raportare a situației lucrărilor agricole, inclusiv funcții de urmărire a pesticidelor și fertilizanților utilizați în funcție de tipul de cultură, totul fără a avea nevoie de un hardware specializat.

VitalFields anunță și o ofertă promoțională de lansare, tarifele încadrându-se între 0,3 și 0,9 euro pe hectar pe an.

VitalFields este o platformă de tip cloud care oferă toate datele necesare fermierilor pentru ca aceștia să poată maximiza randamentul terenurilor agricole. Lansată oficial în anul 2011, prin soluția VitalFields se administrează în prezent peste 500.000 de hectare în 7 țări, respectiv Austria, Estonia, Germania, Polonia, România, Elveția și Ucraina.

VitalFields oferă o soluție cloud, împreună cu o aplicație pentru dispozitivele mobile, care nu necesită un hardware special pentru instalare, informațiile fiind stocate în siguranță în cloud. Software-ul permite fermierilor să își administreze cu ușurință terenurile și operațiunile, inclusiv managementul fertilizatorilor și pesticidelor utilizate, totul pentru a obține o viziune de ansamblu asupra productivității pe termen lung.

Mai mult, VitalFields generează automat rapoarte tehnice și financiare care permit fermierilor să își optimizeze activitățile. De asemenea, sistemul este conceput special pentru planificarea, gestionarea și analiza lucrărilor agricole și contribuie astfel la asigurarea conformității cu standardele de mediu ale Uniunii Europene.

Pe lângă ușurința în utilizare, pobilitatea de comparare a productivității unei ferme în raport cu unitățile similare, dar și posibilitatea de administrare a forței de muncă din teren. Mai mult, fermierii au oricând posibilitatea să testeze gratuit VitalFields timp de 28 de zile, pentru a se convinge de utilitatea acestei aplicații.

Aplicația include și opțiunea de comparare a rezultatelor fermei cu alte unități similare din zonă, cu respectarea deplină a confidențialității datelor.

www.vitalfields.com.

București, 8 martie 2017 – VitalFields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.