Bigstep debutează pe piața din România

Bigstep, furnizorul de servicii de big data în cloud, cu un portofoliu de servicii de bare metal cloud menite să răspundă nevoilor de tehnologie performantă ale companiilor ce activează local.

Bigstep Metal Cloud, oferă puterea și securitate a mașinilor fizice (bare metal), dar și flexibilitatea cloud-ului public. Aplicațiile de BI & analytics, bazele de date NoSQL, motoarele de căutare și analiză ating performanțe cu până la 500% mai mari pe infrastructura Bigstep, față de cloud-urile virtualizate. Prin interfața drag & drop intuitivă oferită de Bigstep, utilizatorii pot proiecta, implementa și gestiona infrastructuri complexe în câteva minute, cu doar câteva clickuri.

Una dintre soluțiile de vârf ale companiei, Bigstep Container Services, utilizează containere Docker pe servere bare metal pentru a rula sute de sarcini și aplicații independente pe aceleași mașini fizice. Serviciul oferă control asupra resurselor și capabilități de izolare a proceselor și a sistemelor de fișiere. Împreună, aceste funcționalități permit utilizatorilor să ruleze în mod securizat aplicații la felca pe mașini virtuale (VM), dar fără neajunsurile de performanță și securitate asociate acestora. Aplicațiile încontainere rulează la aceeași performanță ca pe mașinile fizice.

This slideshow requires JavaScript.

Cu o echipă de dezvoltare localizată în București, Bigstep a devenit un nume recunoscut pe piețele din EMEA și America de Nord cu oferte de infrastructură de cloud optimizată pentru proiectele de big data. Bigstep și-a dezvoltat portofoliul în mod continuu, astăzi oferind un set de servicii full-stack, de la infrastructură bare-metal, la servicii end-to-end de procesare, analiză și vizualizare a datelor. Bigstep debutează astfel în România și își continuă cursul de dezvoltare după ce și-a dovedit calitatea de competitor redutabil în piețele occidentale.

București, România, 9 Martie 2017- Bigstep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.