Epson & Wasatch asigura compatibilitatea ColorWorks C7500 / SoftRIP

Epson și Wasatch au adus o nouă versiune a software-ului SoftRIP de procesare a imaginilor de tip raster, pentru imprimantele din seria Epson ColorWorks C7500, destinate producției de etichete cu funcționalități îmbunătățite de corelare a culorilor.

Software-ul este util pentru companiile care intenționează să se ocupe de activitatea de tipărire a etichetelor, dar și pentru companiile care doresc să se asigure de reproducerea exactă a culorilor siglelor de pe etichete și a markerilor de la raft. Totodată, noua versiune va fi indispensabilă pentru tipografiile sau companiile care oferă servicii de imprimare și care se află în căutarea unei soluții dedicate de tipărire a etichetelor. Pe lângă îmbunătățirea nivelului de acuratețe a culorilor, software-ul permite compatibilitatea cu medii de tipărire continue, care pot fi utilizate fără ștanțare sau care trebuie marcate cu un semn negru pre-tipărit.

Software-ul Wasatch SoftRIP pentru etichete, destinat seriei C7500 are o interfață simplă, ideală pentru imprimarea rapidă. Software-ul include opțiuni multiple de management al culorilor, inclusiv înlocuirea punctuală a culorii, fiind compatibil cu cele mai populare formate de fișiere (PDF și TIFF). Seria C7500 cuprinde imprimante specializate pentru tipărirea etichetelor, care permit utilizatorilor să ajusteze rapid dimensiunile acestora și să creeze tipare de imprimare prin adăugarea unor noi rânduri și coloane. În plus, pot fi adăugate semne pentru tăierea rotativă direct din ecranul principal al interfeței utilizatorului.

București, 10 martie 2017 – Epson și Wasatch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.