Încep înscrierile la turneul NVIDIA GEFORCE CUP 2017

Înregistrările pentru calificările concursului de Counter Strike: Global Offensive online încep pe 8 aprilie; marea finală va avea loc între 27-28 mai, în Wroclaw.
NVIDIA anunță astăzi ediția 2017 a GEFORCE CUP pentru toți fanii Counter-Strike: Global Offensive, unul dintre cele mai populare shooter-e first-person de tip multiplayer. Înregistrările online pentru prima din cele patru turnee de calificare GEFORCE CUP încep pe 8 aprilie. Înregistrarea este deschisă pentru toți gamerii, indiferent de naționalitate. Patru echipe câștigătoare ale grupelor de calificare se vor înfrunta cu invitații speciali – Fnatic Academy, PENTA Sports, Space Soldiers și Team Kinguin – în competiția finală, pentru a câștiga premii totale în bani de 30.000 de dolari american. Turneul va fi transmis pe canalul local NVIDIA și / sau canalele Twitch partenere, în nouă limbi: engleză, română, germană, franceză, poloneză, spaniolă, turcă, italiană și arabă.

Finala GEFORCE CUP va avea loc la Centennial Hall în Wroclaw, între 27-28 mai, în timpul evenimentului ESPORT NOW 2017, pe cea mai mare scenă de competiție. Intrarea este gratuită!

Echipa poloneză Team Kinguin este campioana en-titre a GEFORCE CUP (sub numele de Dobry&Gaming), și este formată din următorii jucători: Grzegorz ‘Szpero’ Dziamałek, Mikołaj ‘mouz’ Karolewski, Damian ‘Furlan’ Kisłowski, Michał ‘MICHU’ Müller și Karol ‘rallen’ Rodowicz.

“Suntem foarte bucuroși să facem parte din nou din GEFORCE CUP,” a spus Mariusz ‘Loord’ Cybulski, antrenorul Team Kinguin. “Încă ne amintim ultima finală căștigătoare, iar anul acesta competiția se anunță chiar mai spectaculoasă.”

Space Soldiers este o organizație fondată la începutul anului 2015, cunoscută ca ”super-echipa turcă”, deoarece reunește cei mai buni gameri din țară. PENTA Sports, un club german de gaming fondat în 2014, este rezultatul cooperării dintre 5 organizații. Fnatic Academy este echipa celebrei grupări de esports Fnatic, care se concentrează pe pregătirea tinerilor talentați sub propriul brand. Gamerii folosesc camere special amenajate, în care se pot antrena înaintea meciurilor și relaxa după duelurile solicitante.

Turneul este sponsorizat de AORUS, brandul premium de gaming al GIGABYTE, și Acer, cu portofoliul său de gaming, Predator (laptopuri, sisteme PC și monitoare).

“Suntem încântați de faptul că produsele noastre vor fi folosite în cadrul unuia din cele mai importante evenimente de eSports din Polonia”, a declarat Tomasz Szymański, Acer Marketing Manager.

Gamerii se pot înregistra în runda de calificări a competiției la http://www.geforcecup.com, începând cu 8 aprilie. Înscrierile sunt deschise atât pentru echipele de profeisoniști, cât și pentru cele de amatori. Finalele și meciurile eliminatorii vor fi transmise în direct,  pe canalul de YouTube al NVIDIA GeForce România.

NVIDIA – 6.04.2017

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.