Sony marchează închiderea pârtiilor și deschiderea festivalului Snowbombing

Luminile intermitente și sunetul puternic de bass, susținute de boxele wireless XB40 EXTRA BASS de la Sony, au marcat închiderea pârtiilor la festivalul Snowbombing

  • În premieră, snowboarderi profesioniști au marcat închiderea pârtiilor în deschiderea festivalului alpin Snowbombing, electrizând spectatorii cu o reprezentație de lumini și sunete vibrante
  • Echipați în costume placate cu LED-uri și folosind noile boxe wireless XB40 EXTRA BASS de la Sony, snowboarderii au anunțat închiderea pârtiilor în ziua respectivă redând sunete de bass foarte puternice și deschiderea legendarului sezon de après-ski al festivalului
  • Captivanta reprezentație din prima zi a festivalului a fost înregistrată și poate fi urmărită aici: https://youtu.be/f5084sk_oBE

Doi snowboarderi profesioniști au dus petrecerea la un alt nivel în prima zi a festivalului, cu un program muzical plin de culoare, folosind noile boxe wireless portabile XB40 EXTRA BASS de la Sony, dotate cu lumini de petrecere.

Echipați în costume placate cu LED-uri, snowboarderii profesioniști Steve Gruber și Chris Kröll au coborât de pe munte oferind o reprezentație spectaculoasă, prin care și-au etalat abilitățile, fiind însoțiți de sunetele profunde și dinamice ale Bassjackers – ‘Can’t take it’, asigurându-se astfel că toți participanții festivalului de muzică înconjurat de zăpadă vor vedea și vor auzi spectacolul – și vor ști că a început sezonul après-ski.

This slideshow requires JavaScript.

Fiecare snowboarder a avut asupra sa o boxă Sony XB40, conectată prin intermediul modului „Wireless Party Chain”, anunțând închiderea pârtiilor pentru ziua respectivă, dar demonstrând în același timp că o petrecere bună poate fi organizată oriunde (chiar și la 2,5 kilometri deasupra nivelului mării) cu noua tehnologie Sony.

Cu un sistem de LED-uri, lumini stroboscopice și boxe cu lumini care se sincronizează cu ritmul muzicii, snowboarderii au captivat publicul în timp ce au iluminat muntele cu reprezentația lor. Mai mult, tehnologia EXTRA BASS cu care sunt echipate boxele și-a demonstrat performanțele, iar nimeni nu a ratat startul petrecerii.

Spectaculoasa reprezentație a fost înregistrată și poate fi urmărită aici:

Klaus Müller, 21 de ani, din Austria, care se află la  și a urmărit reprezentația, a spus: „N-am mai trăit ceva asemănător – mai întâi am auzit muzica, iar apoi i-am văzut pe cei doi snowboarderi cu costumele pline de lumini. Erau fabuloase, astfel că toți spectatorii i-au putut urmări făcând acrobații în timp ce coborau muntele, iar boxele luminau intermitent în ritmul muzicii, aducând practic muzica la viață. A fost un spectacol grozav de pregătire a primei nopți.”

Richard Palk, director Audio Product Marketing Sony Europe, a comentat: „Snowbombing este asocierea ideală pentru boxele wireles EXTRA BASS de la Sony; festivalul reunește cei mai buni performeri în sunet și petreceri. Dimensiunea redusă a boxelor reprezintă cu siguranță un avantaj, pentru că acestea pot fi luate oriunde; fie pe o pantă sau într-un iglu, basul puternic și sistemul de lumini oferă o experiență deosebită pentru petreceri, așa cum au demonstrat snowboarderii noaptea trecută.”

7 aprilie 2017 – Sony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.