WELL, brandul local dezvoltat de Vitacom Electronics

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de accesorii și consumabile pentru aparate electronice, electrocasnice și IT&C din România, investește în dezvoltarea brandului propriu WELL. Sub acesta se dezvoltă o gamă largă de produse din domeniul electronicelor de consum, electricelor și IT&C, strategie care poziționează compania printre principalii producători autohtoni din nișa produselorși accesoriilor electronice de calitate.

În ultimii trei ani, cele mai mari vânzări în rândul produselor din gama WELL s-au înregistrat pe categoriile de acumulatori și baterii, cabluri și conectică, electrice, audio-video și becuri LED. Parcursul foarte bun a motivat decizia Vitacom Electronics de a investi în dezvoltarea brandului și către alte categorii.

„Produsele WELL sunt foarte apreciate de către cumpărătorii care își doresc, în special, calitate. Încrederea lor ne-a ajutat de-a lungul timpului să extindem portofoliul și să construim din această gamă un brand puternic, cu notorietate în piață, care să fie cunoscut și peste hotare. Recent am introdus noua categorie WELL energy pentru acumulatori portabili și baterii. Plănuim extinderea portofoliului cu noi categorii, iar produsele sunt și ele în continuă dezvoltare, în acord cu dorințele consumatorilor“, a declarat Aviva Vita, director marketing Vitacom Electronics.

Brandul WELL este prezent pe piața românească de aproape 13 ani și s-a evidențiat prin produsele de calitate comercializate în principal în lanțul Vitacom Electronics. În prezent este vândut atât pe piața tradițională, cât și pe cea online, iar exporturile sunt către Uniunea Europeană și alte țări din afara acesteia. Cifra de vânzări a brandului WELL în 2016 a reprezentat peste 40% din cifra de vânzări a tuturor produselor comercializate de Vitacom. Planurile pe 2017 continuă în sensul dezvoltării noii categorii WELL Energy și a extinderii pe piețele internaționale.

București, 11 aprilie 2017 – Vitacom Electronics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s