EuroGsm relansează shop-ul online

  • Noua variantă a shop-ului online va permite utilizatorilor să consulte oferta de telefoane și tablete la prețuri speciale;
  • Clienții EuroGsm vor putea să vadă în timp real care sunt campaniile promoționale și serviciile disponibile în cele peste 100 de magazine din țară.
  • Odată cu relansarea shop-ului online, EuroGsm previzionează o creștere cu peste 30% a numărului de vizitatori față de aceeași perioadă a anului trecut.

EuroGsm, relansează shop-ul online în urma unui audit privind comportamentul de cumpărare al clienților săi. Pornind de la rezultatele acestui audit, compania a adaptat interfața și funcționalitățile website-ului astfel încât să răspundă nevoilor consumatorilor de tehnologie, cu scopul de a le oferi o experiență customizată și fluentă în navigarea în noul shop online.

Noua variantă are un meniu optimizat cu noi modalități de filtrare. În plus, zona de configurare a produsului a fost optimizată pentru ca majoritatea produselor, în special smartphone-urile, să fie configurate de client direct în pagina de produs, plasarea comenzii realizându-se, astfel, în maximum 2 minute, fie că este vorba despre utilizatori care au sau nu cont în shop-ul online.

EuroGsm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.