Epson SureColor SC-P5000 a câștigat premiul TIPA

Premiile TIPA – Asociaţia Publicaţiilor Tehnice de Fotografiedin acest an au fost selectate de către reprezentanții a 27 de publicaţii pentru profesioniști, amatori şi business din Asia, Australia, Europa, America de Nord și de Sud, cu un delegat al Camera Journal Press Club din Japonia.

Premiului câştigat anul acesta ridică la 38 numărul distincţiilor TIPA obţinute de Epson pentru tehnologii și echipamente, inclusiv pentru imprimantele cu jet de cerneală, cerneluri, scanere și proiectoare, din 1997 şi până în prezent. Ceremonia de premiere va avea loc la Tokyo, Japonia, în data de 16 iunie 2017.

Imprimanta de 17 inci SC-P5000 este un echipament desktop pentru proofing, reproduceri fotografice și fine art, care dispune de cerneluri în 10 culori, cap de imprimare PrecisionCore TFP și tehnologie Epson Precision Dot. Imprimanta utilizează exclusiv cartușe de cerneală UltraChrome HDX de 200 ml care oferă o gamă cromatică îmbunătățită și densitate maximă de negru, producând printuri mai rezistente în comparație cu modelele anterioare.

Imprimanta este echipată cu capace şi garnituri care contribuie la reducerea pătrunderii prafului, ceea ce presupune costuri reduse de mentenanță și conferă produsului o durabilitatea mai mare. Capul de imprimare PrecisionCore are 360 de duze pe fiecare culoare pentru o viteză de imprimare mai mare, cu picături de dimensiuni variabile, o picătură ajungând până la 3,5 picolitri, iar panoul LCD color de 2,7 inci face configurarea și operarea simple şi accesibile.

București, România, 25 aprilie 2017 – Epson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.