Desktop-urile ultra-subtiri All-in-One Acer Aspire

Acer a anuntat lansarea a doua noi desktop-uri All-in-One elegante, modelul Aspire U27 cu diagonala de 27” si Aspire Z24 cu diagonala de 23.8”. Echipate cu procesoare Intel Core din generatia 7 si memorie optionala Intel Optane™, ambele dispozitive ofera o experienta Windows 10 performanta si fluida, in timp ce adauga si un element de stil in mediul de lucru.

Aspire U27, castigator al premiului iF Design 2017, are un sasiu impresionant de 12 mm (0.5 inci) si un suport metalic elegant. Cu un display Full HD de 27″ (1920 x 1080) si un subwoofer special conceput care ofera un bas profund si puternic, acest sistem all-in-one ofera divertisment performant.

“Suntem foarte entuziasmati sa echipam sistemele all-in-one cu sistemul nostru de racire inovator LiquidLoop fara ventilator”, a declarat Jeff Lee, Director General, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. “Sistemul de racire ne-a permis sa creem design-ul ultra-subtire premiat al Aspire U27, permitandu-i sa straluceasca ca o piesa moderna de decor, dar destul de linistita pentru a nu distrage atentia.”

Aspire U27 are sistem de racire LiquidLoop™ proprietar Acer, care permite functionarea silentioasa. Utilizeaza evaporarea si condensarea lichidului pentru a transporta si a disipa caldura, facandu-l eficient din punct de vedere energetic si prelungind durata de viata a produsului.

This slideshow requires JavaScript.

Aspire Z24 este extrem de subtire, 11mm (0,4 inci), cu o carcasa frumoasa, fiind un element elegant si potrivit in orice incapere. Acesta este disponibil cu grafica NVIDIA® GeForce® 940MX, oferind o putere suplimentara pentru o gama larga de activitati, impreuna cu unitatea optica din dotare.

Aspire U27 si Aspire Z24 au tehnologia Acer ExaColor™ care corecteaza culorile si ajusteaza contrastul, pentru o calitate precisa a imaginii, un avantaj deosebit pentru cei care sunt pasionati de fotografia digitala, de jocuri, social media si continutul prin intrarea HDMI. In plus, Aspire U27 si Aspire Z24 includ tehnologia Acer BlueLightShield™, care reduce emisia de lumina albastra si poate ajuta la reducerea solicitarii ochilor, in timp ce tehnologia Acer Flickerless™ reduce oboseala ochilor. Dolby® Audio™ Premium ofera un sunet excelent, in timp ce va bucurati de filme sau jocuri.

Un suport inteligent de gestionare a cablului din piele pastreaza spatiul de lucru aerisit si ordonat, in timp ce un ecran care se inclina de la -5 la 25 de grade permite ajustarea usoara a unghiurilor de vizualizare, pentru confort maxim in timpul navigarii, vizionarii filmelor sau apelurilor video.

Bucuresti (3 mai 2017) – Acer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.