Lenovo introduce pe piață laptopul de gaming Lenovo Legion Y720

Lenovo prezintă pe piața din România brandul de gaming Legion, la Romexpo, în cadrul evenimentului East European Comic Con 2017. Cea mai recentă completare a portofoliului de branduri Lenovo dedicat pieței de PC-uri le oferă utilizatorilor produsele, comunitatea și experiențele imersive care le sporesc pasiunea pentru gaming.

Compania lansează pe piața din România și Lenovo Legion Y720, dispozitivul care sintetizează filosofia Lenovo Legion într-un echipament VR ready robust cu performanțe de top, oferind astfel un răspuns la nevoile identificate în comunitatea de gameri din întreaga lume.

De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajută compania să înțeleagă mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. În interiorul acestui grup de streameri, personalități de pe YouTube și Twitch și pasionați de jocurile pe PC, compania a pus bazele misiunii noului brand Lenovo Legion. Acesta aduce pe piațădispozitive și accesorii inovatoare, perfecționate printr-un dialog continuu cu întreaga comunitate globală și capabile să ofere un răspuns la nevoia care alimentează pasiunea gamerilor din întreaga lume: o experiență captivantă memorabilă.

Pentru a fi mai aproape de comunitatea de gameri din România, Lenovo aduce brandul de gaming Legionla East European Comic Con, un eveniment emblemă atât pentru pasionații de cosplay, cât și pentru iubitorii de gaming.

La standul Lenovo Legion, timp de trei zile, pasionații de gaming pe PC-uri vor avea parte de experiențe memorabile în jocurile “Triple A” oferite de Windows 10 Creators Update, dar și în competițiile de League of Legends, Rocket League și Hartstone.

This slideshow requires JavaScript.

Pe scena Lenovo Legion vor avea loc toate turneele de eSports, inclusiv finală Turneului Național de League of Legends, precum și jocuri demonstrative, pe desktopurile IdeaCentre Y900 RE.

Laptopul Lenovo Legion Y720 sintetizează valorile Legion într-un dispozitiv robust, cu specificații de top și cele mai recente tehnologii, gândit să ofere o experiență nouă și incredibil de captivantă pentru toți gamerii.

Lenovo Legion Y720 este primul laptop din lume cu tehnologie Dolby Atmos integrată, ceea ce oferă o experiență audio unică.

Dispozitivul este echipat cu procesoare Intel® Core™ până la i7-7700HQ Kaby Lake și cea mai nouă placă graficăNVIDIA®GTX 1060 de 6GB, pentru performanțede gaming neîntrerupte. Capabilitățile VR și ecranul de 15.6 inchi Full HD IPS, care asigură redarea unor culori și texturi vii, garantează experiențe de gaming de o intensitate fără egal.

București, 5 mai2017:Lenovo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.