HTC U11 noul smartphone vârf de gamă

HTC a dezvăluit astăzi noul HTC U11, primul smartphone din lume cu noua interacțiune revoluționară prin strângere.

Construit pentru tine, cu design, materiale și experiențe ce-ți reflectă hotărârea interioară, pasiunea, creativitatea și individualitatea, noul HTC U11 are cele mai avansate funcții:

  • HTC Edge Sense, noua dimensiune a interacțiunii cu telefonul tău prin atingere.
  • Suprafața lichidă, un design unic și extraordinar, ce te reflectă.
  • HTC USonic, cel mai avansat set de căști audio construit vreodată pentru sunet personal, care acum include și funcția de Anulare Activă a Zgomotului.
  • Camere foto uimitoare, cu cel mai mare scor independent primit vreodată de o cameră foto de smartphone.
  • HTC Sense Companion, Google Assistant, și Amazon Alexa, pentru un smartphone mai inteligent, care să-ți fie de ajutor.

Cu o simplă strângere, HTC Edge Sense îți permite să comunici cu telefonul tău într-un mod fără precedent, dar intuitiv, ajutându-te să te bucuri natural de lucrurile care-ți plac, precum să faci fotografii, să deschizi Facebook sau să lansezi oricare dintre aplicațiile tale favorite.

De exemplu, cu HTC Edge Sense, nicicând n-a fost mai simplu să deschizi camera foto. Nu mai trebuie să cauți butoane sau poziții ciudate ale mâinii. Nu-ți mai faci griji să nu-ți scape telefonul din mână în timp ce pozezi pentru camera foto. E suficient să ridici, să strângi, să zâmbești și să fotografiezi.

This slideshow requires JavaScript.

Poți chiar personaliza gestul de strângere: deschide aplicația de e-mail cu o singură strângere.

Noul HTC U11 are o suprafață de sticlă lichidă construită pentru a impresiona, folosind tehnica Optical Spectrum Hybrid Deposition.

Aspectul curbat, fără îmbinări vizibile al noului HTC U11 se datorează sticlei 3D de pe ambele fețe ale telefonului.

HTC U11 are un ecran Quad HD de 5,5 inch, din sticlă 3D, construit pentru a-ți oferi imagini și texte clare și vii – chiar și în lumina directă a soarelui. Având cel mai bun ecran al nostru și o reproducere autentică a culorilor, îți oferim o experiență full-frame de vizionare mai pură.

USonic încorporează acum funcția de Anulare Activă a Zgomotului, ce reduce distragerile de atenție din jur, pentru ca tu să te poți concentra asupra muzicii. Funcția monitorizează încontinuu nivelul sunetului ambiental și se adaptează rapid oricăror zgomote sau interferențe. Iar tu te poți concentra în voie asupra muzicii, videoclipurilor sau jocurilor tale.

Noua tehnologie Acoustic Focus, HTC îți aduce cea mai bună calitate a înregistrării audio 3D de până acum. Microfoanele noului HTC U11 colaborează pentru a înregistra sunete din toate direcțiile, iar, datorită funcției Acoustic Focus, poți face zoom în videoclip.

Noul HTC U11 a obținut cel mai mare scor al unei camere foto de smartphone, atât pentru foto cât și video, prin măsurătorile independente DxOMarkstabilizare optică și electronică pe axe multiple, împreună cu autofocalizarea super-rapidă în orice condiții de iluminare, îți oferă o cameră foto rapidă, fotografii clare și videoclipuri fără tremur. HTC U11 încorporează noua funcție UltraSpeed AutoFocus, cu aceeași tehnologie de autofocalizare full sensor pe care o poți găsi în cele mai bune camere foto DSLR.

In HTC U11 poți găsi trei asistenți inteligenți devotați ție: HTC Sense Companion, Google Assistant, și Amazon Alexa2. În China continentală, HTC U11 oferă și Baidu DuerOS.

HTC U11 este primul smartphone disponibil comercial la nivel global propulsat exclusiv de Platforma Mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 835.

HTC U11 îți oferă 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, ca să te poți bucura oricând de telefonul tău.

Noul HTC U11, în culorile Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black și Ice White, va fi disponibil la nivel global începând cu luna iunie 2017. Varianta Solar Red va fi disponibilă începând cu o dată ulterioară. Accesează htc.com pentru specificații detaliate și mai multe informații.

TAIPEI –16 mai 2017 – HTC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.