Farpoint, cel mai așteptat titlu exclusiv PlayStation VR

PlayStation schimbă standardul pentru titlurile first-person shooter special create pentru VR și lansează unul dintre cele mai așteptate jocuri ale momentului, Farpoint, împreună cu un nou controller special creat pentru sistemul PlayStation VR.

Sony Interactive Entertainment (SIE) lansează astăzi Farpoint, unul dintre cele mai așteptate titluri exclusive PlayStation VR. Pentru ca experiența să fie cu adevărat imersivă în realitatea virtuală, Farpoint va putea fi jucat cu noul PlayStation VR Aim Controller, perifericul realizat special pentru a obține un control îmbunătățit în astfel de titluri.

Acesta este disponibil de astăzi și poate fi achiziționat numai împreună cu Farpoint, însă este compatibil și cu alte titluri PlayStation VR precum The Brookhaven Experiment, care va primi suport pentru Aim Controller din 6 iunie, Dick Wilde, disponibil începând de astăzi, ROM: Extraction, a cărui dată de lansare nu a fost anunțată încă, și Arizona Sunshine, care se va lansa în iunie.

This slideshow requires JavaScript.

Farpoint, jocul dezvoltat de studioul Impulse Gear, este un first-person shooter sci-fi a cărui campanie plasează jucătorul într-un univers ostil în care atât mediul înconjurător, cât și inamicii, au un singur obiectiv: acela de a te împiedica de la ducerea misiunii la bun sfârșit. Personajul principal trebuie astfel să salveze o echipă de cercetători staționată lângă Jupiter, însă o ruptură în spațiu va trimite atât echipa, cât și personajul principal într-un univers extraterestru. Acesta trebuie să își găsească colegii și să identifice o cale de a părăsi planeta.

Întreaga campanie poate fi parcursă și cooperativ, cu încă un jucător, însă ambii trebuie să aibă un abonament PlayStation Plus activ, fără însă a fi necesară deținerea unui Aim Controller, Farpoint fiind compatibil și cu DualShock 4.

Cel mai recent trailer al jocului poate fi găsit aici: www.youtube.com/watch?v=4f8FLnLf1x8  

Varianta digitală a titlului este acum disponibilă pe PlayStation Store România la prețul de 239,90 de lei (http://bit.ly/2quyEVO), iar varainta fizică, împreună cu PlayStation VR Aim Controller, poate fi achiziționată de la retailerii selecționați.

București, 17 mai 2017 – Sony Interactive Entertainment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.