AOC lansează monitorul AGON G-SYNC de 240Hz

AOC lansează cel mai rapid monitor de gaming NVIDIA G-SYNC de până acum. AOC AGON AG251FG se laudă cu o rată de refresh de 240Hz, un timp de răspuns de 1ms și NVIDIA ULMB pentru reducerea efectului de motion blur. Pe lângă timpul ridicat de răspuns oferit de NVIDIA G-SYNC, ecranul vine cu alte caracteristici premium de joc precum AOC Shadow Control și ergonomicul AOC Ergo Dial Base.

Performanțe de joc de înaltă calitate: AOC AGON AG251 cu rată de 240Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC.
AOC dispune de un ecran TN Full-HD de 24.5 inch (format 16:9, 1920 x 1080 pixeli), care are o dimensiune mai mare decât formatul obișnuit folosit în competițiile esports, de 24 inch. Cu rata sa de refresh de 240Hz și modulul incorporat NVIDIA G-SYNC, monitorul este o alegere perfectă pentru jucătorii care dețin plăci grafice NVIDIA și care doresc cea mai bună sesiune de joc posibilă. Tehnologia G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului cu plăcile grafice GPU pentru a elimina întreruperile și pentru a minimaliza fenomenul de stuttering, precum și input lag. Timpul de răspuns de 1ms al monitorului și NVIDIA ULMB reduc la minimum, de asemenea, distorsionarea imaginii și reflexiile, astfel încât jucătorii să se poată bucura de imagini clare chiar și în situațiile cele mai rapide.

Precum toate monitoarele AGON, AG251FG vine cu o gamă de caracteristici premium pentru a stimula confortul și performanța jucătorilor. Acestea includ AOC Ergo Dial Base, cu ajustare pe gradul de înclinare, ajustare pe înălțime ce include o linie gradată, un suport retractabil pentru căști și un mâner ce facilitează transportul. Pentru a preveni oboseala ochiului în timpul sesiunilor lungi de joc, tehnologia AOC Flicker Free reduce fenomenul de flickering, iar modul AOC Low Blue Light reduce potențiala lumina albastră dăunătoare cu unde de scurtă durată. Pentru un avantaj suplimentar în mediile de joc întunecate, opțiunea AOC Shadow Control permite jucătorilor să lumineze zonele extrem de întunecate fără să afecteze restul ecranului.

Model name AG251FG
Panel 24.5″ TN @ 240Hz
Resolution 1920 x 1080 pixels
Sync technology G-SYNC
Signal input 1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Special features Ergonomic stand

NVIDIA ULMB mode

Stereo speakers

1ms response time

Launch in Europe August 2017
MSRP 2679 lei

București, 23 Mai 2017 – AOC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.