Huawei lansează noua serie de modele MateBook

Huawei își extinde portofoliul de produse prin introducerea unui trio de succes: noile modele din seria MateBook.
Noile Huawei MateBook X, Huawei MateBook E și Huawei MateBook D integrează ultimele noutăți în materie de tehnologie care redefinesc intersecția dintre dispozitive mobile și computere personale.

Sursa foto: http://consumer.huawei.com/en/tablets/matebook/index.htm

Concepute pentru utilizatorii cu un stil de viață alert, noile dispozitive Huawei livrează o experiență completă, care permite utilizatorilor să rămână conectați în orice situație. Noile modele din gama MateBook se remarcă prin:
• Huawei MateBook X: Este un notebook de 13 inci, cu un design modern și în același timp practic, cu un raport ecran-carcasă de 88% și margini de 4,4 mm. Este dotat cu procesor Intel® Core™ i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos și buton de pornire pe baza amprentei, care integrează un procesor independent criptat.
• Huawei MateBook E: Notebook-ul 2 în 1 cu un design elegant și cu un raport ecran-carcasă de 84%, încorporează noua tastatură Folio cu unghiul de rotire maxim de 160 de grade și este dotat cu procesor Intel® Core™ i5 sau m3 de generație a 7-a și un display 2K.
• Huawei MateBook D: Un notebook de 15,6 inci, cu un raport ecran-carcasă de 83% și un unghi de vizualizare de 178 de grade, dotat cu procesor Intel® Core™ i7 sau i5 de a 7-a generație, sistem grafic NVIDIA GeForce 940MX și sistem audio Dolby Atmos.
Huawei E este noul dispozitiv 2 în 1 de ultimă generație conceput de Huawei, care include tastatură Folio, cu un sistem care permite rotirea de până la 160 de grade. Este disponibilă în variantele de culoare albastru, roz și maro și prezintă îmbunătățiri pentru modul de andocare, față de varianta anterioară. Acesta este dotat cu procesor Intel® Core™ i5 de generație 7 și display 2K.
Pe lângă o experiență video extraordinară, tableta include o experiență a sunetului de calitate superioară, datorită tehnologiei Dolby Audio Premium. De asemenea, are o baterie de 33.7 Wh (4430mAh) și oferă un plus de securitate prin autentificarea de tip amprentă cu procesor independent criptat. Aceasta poate fi utilizată în combinație cu diferite accesorii, printre care noile MateDock 2 și MatePen.**
Huawei D este un notebook de 15,6 inci, măsurând 16,9 mm grosime, cu o margine de 6,2 mm, un unghi de vizualizare de 178 grade și raport ecran-carcasă de 83%, ideală pentru utilizarea multimedia. Aceasta este confecționată din aliaj de aluminium și este disponibilă în trei variante de culori: Space Gray, Champagne Gold și Aurora Blue. Include o tastatură de tip chiclet, sistem de sunet Dolby Atmos și difuzoare încorporate concepute în colaborare cu Dolby.
Cu un procesor de a 7-a generație Intel® Core™ i7 sau i5, Huawei D integrează de asemenea și sistemul grafic NVIDIA GeForce 940MX cu 2GB GDDR5 memorie video destinată jocurilor. Bateria de 43.3Wh (3800mAh) completează o experiență de divertisment completă, asigurând un timp mare de utilizare. Huawei D vine la pachet cu Windows 10 pre-instalat, pentru a-i ajuta pe utilizatori să rămână productivi oriunde s-ar afla. În plus, tableta beneficiază de suport din partea asistentului virtual Microsoft, Cortana, care organizează agenda, caută informații și trimite email-uri și mesaje.

Huawei – 25.05.2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.