Allview a lansat tabletele Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România a lansat tabletele Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE, două terminale menite să ofere utilizatorilor mobilitate și suport pentru multitasking. Cele două tablete de 10,1″,  respectiv 8″ oferă conectivitate 4G în standardele FDD și TDD și rulează Android™ 7.0, Nougat.

Memoria RAM a celor două dispozitive este de 3GB pentru Viva H1002 LTE și 2GB pentru Viva H802 LTE. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă la ambele terminale prin card microSD de până la 128GB.

Datorită display-ului IPS cu o rezoluție de 1280x800px și unghiuri largi de vizualizare, tableta Viva H1002 LTE este ideală pentru prezentări profesionale sau divertisment, în timp ce Viva H802 LTE este o opțiune pentru utilizatorii care caută mobilitate și confort. Functia Split Screen le vine în ajutor utilizatorilor obișnuiti cu multitasking-ul, oferindu-le astfel posibilitatea de a lucra concomitent în două aplicații distincte.

Amândouă tabletele au camere principale de 5MP și camere frontale ce pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate.

Pentru ambele dispozitive pot fi achiziționate separat huse flip, care au rol de protecție dar pot fi utilizate si drept stative pentru stabilitatea terminalelor.

Cele două tablete sunt disponibile pe site-ul allview.ro la prețul de 749 lei pentru Viva H802 LTE, respectiv 899 lei pentru LTE. Livrările pentru cea din urmă vor începe din 9 iunie.

Brașov, 26.05.2017 Allview

5 comments on “Allview a lansat tabletele Viva H1002 LTE și Viva H802 LTE

  1. Sunt interesante aceste tablete, insa pretul este cam ridicat. Imi place ca in sfarsit au inceput sa puna si eu 2 si 3gb de ram pe tablete.

  2. Parerea mea e ca pe niciuna nu te poti juca datorita procesorului. Daca o vrei pentru net si filme e numai buna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.