NVIDIA lansează noua generație de laptopuri de gaming Max-Q

NVIDIA prezintă astăzi Max-Q, o nouă abordare în materie de design, prin intermediul căreia laptopurile de gaming sunt redefinite – devenind astfel mai subțiri, mai silențioase și mai rapide. Noile laptopuri vor fi disponibile la principalii producători OEM, începând cu 27 iunie.

Max-Q, parte integrantă a misiunii NASA de lansare a oamenilor în spațiu, este definit ca punctul în care este maximizată presiunea aeronadinamică asupra unei rachete în timpul zborului atmosferic. Astfel, o rachetă este proiectată cu mare precizie în jurul Max-Q. iar NVIDIA a aplicat o filozofie similară în proiectarea laptopurilor de gaming, oferindu-le producătorilor OEM posibilitatea de a construi laptopuri care sunt de trei ori mai subțiri și mai performante decât generația anterioară.

Rezultatul este o platformă de jocuri care oferă o performanță superioară, cu o grosime de doar 18 mm – la fel de subțire ca un MacBook Air – și care oferă cu până la 70% mai multă performanță de gaming decât produsele disponibile în prezent pe piață.

Performanța deosebită livrată de noile laptopuri se datorează arhitecturii NVIDIA Pascal™, cea mai eficientă arhitectură de procesare grafică din lume. Pentru a oferi performanțe superioare laptopurilor subțiri, NVIDIA a optimizat și configurat arhitectura Pascal, obținând o eficiență superioară. Datorită Max-Q, toate elementele sunt proiectate cu mare precizie – inclusiv laptopul, placa grafică, driverele și componentele termice și electrice – pentru a asigura o eficiență maximă.

Cu laptopurile Max-Q, cei pasionați de jocuri pot experimenta gaming și entertainment de înaltă rezoluție și fidelitate. Laptopurile Max-Q suportă integral platforma de gaming GeForce care vine cu cele mai noi tehnologii, drivere Game Ready, tehnologie de display NVIDIA G-SYNC™, VR, gaming 4K și multe altele.

Laptopurile Max-Q sunt compatibile și cu NVIDIA GeForce Experience, o platformă software completă care furnizează profiluri de joc automate cu scopul utilizării setărilor optime pentru o experiență de joc adecvată.

NVIDIA prezintă și tehnologia NVIDIA WhisperMode, care limitează zgomotul produs de laptopuri în timpul rulării jocurilor. WhisperMode gestionează în mod inteligent rata de frame-uri și configurează simultan setările grafice ideale pentru eficiență optimă. Astfel, este redus nivelul acustic al laptopurilor pentru gaming. Această tehnologie poate fi ajustată individual de fiecare utilizator al laptopurilor cu plăci grafice din seria Pascal și va fi disponibilă prin intermediul unui update de software pentru GeForce Experience.

TAIPEI, TAIWAN—COMPUTEX—MAY 30, 2017NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.