NVIDIA lansează astăzi noul driver Game Ready pentru DiRT 4 și Nex Machina

Driverele Game Ready NVIDIA sunt disponibile în ziua lansării jocurilor și le oferă gamerilor GeForce cea mai bună experiență pentru titlurile nou-lansate, datorită setărilor optimizate și pentru o performanță sporită și un gameplay mai bun. De asemenea, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL din partea Microsoft.

Game Ready pentru curse spectaculoase, în DiRT 4!

DiRT 4 (jocul oficial al FIA World Rallycross Championship) continuă povestea fascinantă a seriei DiRT, scrisă de Codemasters, oferind curse realiste, un număr ridicat de trasee și de automobile, diverse moduri de joc și competiții palpitante.

Utilizatorii pot obține o experiență optimă în cadrul jocului, la setări maxime, de minim 60 frame-uri pe secundă, cu GeForce GTX 1060 , la or ezoluție de 1920×1080. Pentru rezoluția 2560×1440 este recomandată o placă grafică GeForce GTX 1070, iar pentru 3840×2160 (4K), doar GeForce GTX 1080 Ti poate performa optim (notă: dezactivarea MSAA la 4K îi va permite plăcii grafice GeForce GTX 1080 să depășească 60 FPS).

Experiență arcade cu driverul Game Ready, în Nex Machina

La începutul anilor 1990, shooterele arcade erau extrem de populare. Cele mai bune necesitau reflexe extrem de bune, dexteritate pentru ambele mâini și nu în ultimul rând, noroc. Nex Machina readuce în atenția fanilor aceeași experiență, însă cu o grafică demnă de 2017, un framerate ideal și un număr ridicat de opțiuni de gameplay competitiv.

O experiență de gaming ideală poate fi obținută în cadrul Nex Machina la 60 FPS. Pentru rezoluția 1920×1080,  GeForce GTX 1060 este placa video recomandată, trecând de pragul celor 60FPS cu ușurință, chiar și cu setări avansate precum Particle Shadows și Screen Space Reflections activate. La 2560×1440, placa videoGeForce GTX 1070 este recomandată, iar pentru 3840×2160 (4K),  GeForce GTX 1080 este cea mai bună opțiune.

Setări optimizate

Indiferent de placa video aleasă pentru DiRT 4 și Nex Machina, GeForce Experience oferă setări optime la un click distanță. De asemenea, utilizatorii pot folosi GeForce Experience pentru a  înregistra și partaja cele mai spectacuoase secvențe și cele mai bune punctaje din joc, dar și screenshot-uri.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.